2777
2789
عنوان

قتل توسط پدر

1154 بازدید | 18 پست

بچه ها به نظر شما قتل دختر توسط پدر تو این چند روز اخیر دلیلش چی میتونه باشه؟من خودم کلا به قتل فرزند توسط پدر مخالفم ولی ببخشید چرا این چند وقت نشنیدیم که پدری پسر خود را کشته باشه یعنی واقعا پدرها باید زورشون به دختراشان برسه چرا واقعا دخترها مظلوم واقع میشوند یا واقعا داریم به عصر زنده به گور شدن دخترها برمیگردیم؟

پسر هم دیدم .پدر وحشی چون پسرش ترقه چهارشنبه سوری نسیه خریده بود و پولشو نداده بود کشت و خواهر پسره هم که اومده بود کمک اونقدر زده بود که رفته بود کما

این  بیماران روانی که اسم پدر یا مادر را دارند  این روزها به خاطر فشار و استرس بیشتر مشاهده می شن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم ولی اینو میدونم وقتی اونایی ک زمینه ش رو دارن وقتی میشنون چن نفر این کارو کردن یه جورایی جراتشون برا این کار بیشتر میشه

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 
کدوم استان معمولا پدرا به چنین شیطنت های  پسراشون افتخار می کنند☹🤨

شرمنده نمیتونم بگم، فکر نمیکنم هیچ پدری افتخار کنه به روابط خارج از عرف بچه اش ولی واقعا کشتن چرا؟ 

چاقو زده بود که خورده بود به قلبش  و‌متواری شده بود -پسر بیچاره 

همیشه بوده همچین چیزایی .ولی دیگه اینترنت انقدر همگانی نبود کسی چه میدونست تو ی شهرستانی اونور ایران یکی بچشو کشته تهش خیلی خبرش میپیچید تو همون شهرستان بود

‏هنوز شادى اون صبحهايى كه بابام بيدارم ميكرد ميگفت بيا از پنجره بيرونو نگاه كن، برف اومده، رو تو قلبم احساس ميكنم❤💗

من باز شنیدم پسره پدرشو کشده بخاطر اینکه پدرش میخواسته یا تعرض کرده ب زنش

عضو اکیپ فیلسوفان نی نی سایت  ...میشه برام صلوات بفرستین💓" لطفا در خواست دوستی نفرستین" هر چی ک خدا بخواد خدا ک بد نمیخواد😍 اگ عقاید ی نفر باهامون فرق داره بی احترامی بهم نکنیم روی کره زمین ب اندازه هممون جا هس باهم مهربون تر باشیم🌸 :)