2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خوشم میاد ازش . باید کل سخنرانی رو ببینم تا نظر بدم 

بزرگ ترین تفاوت ما با خارج سطح فرهنگ و سواد جامعه است . تا این درست نشه هم چیزی تغیبر نمیکنه !              قبل از گفتن به تو چه ، فکر کن . اگه اون کار به دیگران و جامعه صدمه میزد . دیگه به خودت مربوط نیست! 

خود دعا كردن هم نوعي قانون جذبه، تو فكر ميكني كه خدا حاجتتو با دعات ميده و واقعا ميده. نشنيدي ميگن كسي كه دعا ميكنه و مطمئنه حاجت روا ميشه واقعا حاجت روا ميشه . اونيم كه اميد نداره به حاجت روايي، حاجت روا نميشه. در واقع همون قانون جدبه

دروغ دروغ ک نیست..فقط وقتی بد میشه که ادم همچیزو ول کنه و بشه یه تیکه انرژی مثبت بی خاصیت...جای دیگه اقای رائفی پور دلیل این حرفشو توضیح میده

کامل ترشو بخیان مقدمه کتاب اثر مرکب عالی توضیح داده

میدونم حریم شخصیتون چقدر در روح و روانتون اثر داره پس تاپیک های خصوصی نمیام    عضو شدم چون:۱. یکسری سئوال بپرسم و زندگی شخصیمو بهتر کنم  ۲. پرستارم ...در حد توانم خوشحال میشم کمکتون کنم و دقت کنین؛اول تاپیکم مینویسم آقام تا اگه دوست ندارین نیاین و اگه مشکلی دارین با اومدن من توی تاپیکتون ممنون میشم بگین تا من نظرمو پاک کنم  

کسایی ک میگن چرته از جمله همینی ک میگی گفته، مشخصه ک اصلا بلد نیست قانون طبیعت چطوری کار میکنه!

چه خبر داشته باشیم چه نداشته باشیم قانون طبیعت داره کار خودشو می‌کنه پس خوش بحال کسی که بدونه!

✨Do your best✨

خیلی هم خوبه 

رافئی پورم چرت گفته

زن ها، گاهی اوقات حرفی نمی زنند چون به نظرشان لازم نیست که چیزی گفته شود! تنها با نگاهشان حرف می زنند… به اندازه یک دنیا با نگاهشان حرف می زنند. اگر زنی برایتان اهمیت دارد، از چشمانش به سادگی نگذرید! به هیچ وجه…
توی چه زمینه ای نتیجه گرفتی

درس / کراش/بیشتر رو درس من خیلی کمتر میخوندم ولی خیلی بهش فکر میکردم  و اعتقاد داشتم همیشه هم به هدفم میرسم یا مثلا ب به دست اوردن یک موقعیت  توی زمان مشخص کلا باید اعتقاد داشته باشی بعضیا فکر میکنن خوش شانسم

والا برا من ک جواب نداده. ی بار اومدم از قانون جذب مثلا استفاده کنم

ی برگه ای سه تا ارزو نوشته بودم برای پنج شیش سال پیش بود.برگه رو امسال اتفاقی پیدا کردم هیییچ کدومش براورده نشده بود.محض رضای خدا لااقل یکیشم حتی  

والا برا من ک جواب نداده. ی بار اومدم از قانون جذب مثلا استفاده کنم ی برگه ای سه تا ارزو نوشته بودم ...

خیلی زحمت کشیدی شما فکر کردی همین ک یه گوشه کاغذ بنویسی خدا میگه بیا عشقم بگیر؟😂😂😂

✨Do your best✨