من خوشم میاد ازش . باید کل سخنرانی رو ببینم تا نظر بدم
بزرگ ترین تفاوت ما با خارج سطح فرهنگ و سواد جامعه است . تا این درست نشه هم چیزی تغیبر نمیکنه !قبل از گفتن به تو چه ، فکر کن . اگه اون کار به دیگران و جامعه صدمه میزد . دیگه به خودت مربوط نیست!
خود دعا كردن هم نوعي قانون جذبه، تو فكر ميكني كه خدا حاجتتو با دعات ميده و واقعا ميده. نشنيدي ميگن كسي كه دعا ميكنه و مطمئنه حاجت روا ميشه واقعا حاجت روا ميشه . اونيم كه اميد نداره به حاجت روايي، حاجت روا نميشه. در واقع همون قانون جدبه
دروغ دروغ ک نیست..فقط وقتی بد میشه که ادم همچیزو ول کنه و بشه یه تیکه انرژی مثبت بی خاصیت...جای دیگه اقای رائفی پور دلیل این حرفشو توضیح میده
کامل ترشو بخیان مقدمه کتاب اثر مرکب عالی توضیح داده
میدونم حریم شخصیتون چقدر در روح و روانتون اثر داره پس تاپیک های خصوصی نمیام عضو شدم چون:۱. یکسری سئوال بپرسم و زندگی شخصیمو بهتر کنم ۲. پرستارم ...در حد توانم خوشحال میشم کمکتون کنم و دقت کنین؛اول تاپیکم مینویسم آقام تا اگه دوست ندارین نیاین و اگه مشکلی دارین با اومدن من توی تاپیکتون ممنون میشم بگین تا من نظرمو پاک کنم
زن ها، گاهی اوقات حرفی نمی زنند چون به نظرشان لازم نیست که چیزی گفته شود! تنها با نگاهشان حرف می زنند… به اندازه یک دنیا با نگاهشان حرف می زنند. اگر زنی برایتان اهمیت دارد، از چشمانش به سادگی نگذرید! به هیچ وجه…
درس / کراش/بیشتر رو درس من خیلی کمتر میخوندم ولی خیلی بهش فکر میکردم و اعتقاد داشتم همیشه هم به هدفم میرسم یا مثلا ب به دست اوردن یک موقعیت توی زمان مشخص کلا باید اعتقاد داشته باشی بعضیا فکر میکنن خوش شانسم