یاسمن5 مدیر عضویت: 1395/11/27 تعداد پست: 6239 عنوان بوی مواد | مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 21 پست بچه ها ماخونه ازخودمونه طبقه پایینمون مستاجردوماه اومده...هرروز وشب توخونه مامواده...ازتوتراس بومیاد درتراس وبستم اتاق خواب وبستم وازصبح ک بیدارمیشم بوی موادهست تاشب به خودش گفتیم میگه پول پیش وکرایه دارم خونمه به صاحب خونش گفتیم میگه خیلی تذکر دادم چیکارکنم؟؟پول پیششم رفته ماشین خریده نداره بده بهش که بره..حالامن ازبوی موادهمیشه سردردم چندوقتیه بدن دردم وکسلم میترسم معتاد بشم ازبوش یه دختردوساله هم دارم تاالان گفتم مراعات همسایه روبکنم گناه داره حالاخودم بابوی موادتوخونه قرنطینه م عصبی شدم واقعا صاحب خونه شم همکاری نمیکنه چیکارکنم؟؟؟ تمام زندگیم را برای آنچیزی که ازم گرفته بودن هدردادم.. .نه برای آن چیزی بهم داده بودن.... 1399/04/17 | 00:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اوا1365 عضویت: 1398/04/05 تعداد پست: 7145 واقعا ؟؟؟ هیچ کار نمیکنن!!!!!! نه فقط تذکر داد خانمه هم یه عالم بالا تا پایین ساختمون رو به فحش کشید ماموره هم فقط نگاه کرد
یاسمن5 مدیر استارتر عضویت: 1395/11/27 تعداد پست: 6239 واقعا ؟؟؟ هیچ کار نمیکنن!!!!!! اگه هیچکارنکنن خیلی ظلمه اگه اون پول رهن داده ماخریدیم...نبایدآسایش داشته باشیم تمام زندگیم را برای آنچیزی که ازم گرفته بودن هدردادم.. .نه برای آن چیزی بهم داده بودن....
کیان_نفسم عضویت: 1397/04/07 تعداد پست: 5011 نه فقط تذکر داد خانمه هم یه عالم بالا تا پایین ساختمون رو به فحش کشید ماموره هم فقط نگاه کرد ... من میرم تو افق محو شم ..... ❤️🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷❤️
یاسمن5 مدیر استارتر عضویت: 1395/11/27 تعداد پست: 6239 نه فقط تذکر داد خانمه هم یه عالم بالا تا پایین ساختمون رو به فحش کشید ماموره هم فقط نگاه کرد ... ماصاحب خونه ش فقط شماره شودادگفت حق داره خودتون باهاش تماس بگیرین...کلا میدونم ازش آبی گرم نمیشه تمام زندگیم را برای آنچیزی که ازم گرفته بودن هدردادم.. .نه برای آن چیزی بهم داده بودن....
کیان_نفسم عضویت: 1397/04/07 تعداد پست: 5011 اگه هیچکارنکنن خیلی ظلمه اگه اون پول رهن داده ماخریدیم...نبایدآسایش داشته باشیم چی بگم والا حالا تماس بگیر ببین چیکار میکنننهایت بگو میخوام شکایت کنم برات شکایت بنویسه پلیسه که میاد ❤️🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷❤️
یاسمن5 مدیر استارتر عضویت: 1395/11/27 تعداد پست: 6239 چی بگم والا حالا تماس بگیر ببین چیکار میکنن نهایت بگو میخوام شکایت کنم برات شکایت بنویسه پلی ... تاالان فقط به فکر حق الناسش بودم اون دنیا یقه مونگیره ولی دیگه دارم میمیرم ازسردردوبوواعصاب خوردی تمام زندگیم را برای آنچیزی که ازم گرفته بودن هدردادم.. .نه برای آن چیزی بهم داده بودن....