2777
2789
عنوان

بوی مواد

186 بازدید | 21 پست

بچه ها ماخونه ازخودمونه طبقه پایینمون مستاجردوماه اومده...هرروز وشب توخونه مامواده...ازتوتراس بومیاد درتراس وبستم اتاق خواب وبستم وازصبح ک بیدارمیشم بوی موادهست تاشب به خودش گفتیم میگه پول پیش وکرایه دارم خونمه به صاحب خونش گفتیم میگه خیلی تذکر دادم چیکارکنم؟؟پول پیششم رفته ماشین خریده نداره بده بهش که بره..حالامن ازبوی موادهمیشه سردردم چندوقتیه بدن دردم وکسلم میترسم معتاد بشم ازبوش یه دختردوساله هم دارم تاالان گفتم مراعات همسایه روبکنم گناه داره حالاخودم بابوی موادتوخونه قرنطینه م عصبی شدم واقعا صاحب خونه شم همکاری نمیکنه چیکارکنم؟؟؟

تمام زندگیم را برای آنچیزی که ازم گرفته بودن هدردادم..  .نه برای آن چیزی بهم داده بودن....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای عزیزم معتاد میشی اینجور ک 

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
وای عزیزم معتاد میشی اینجور ک 

آخه چیکدرکنم؟؟به پلیس یه بارزنگ زدیم گفت زنگ بزنین۱۲۹

تمام زندگیم را برای آنچیزی که ازم گرفته بودن هدردادم..  .نه برای آن چیزی بهم داده بودن....
آخه چیکدرکنم؟؟به پلیس یه بارزنگ زدیم گفت زنگ بزنین۱۲۹

نمیدونم حداقل یکاری کن نفهمین بوشو 😑همه جارو بیند

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
من یه بار تماس گرفتم اومدن دم در تذکر دادن گفتن بیشار از این از دستمون بر نمیاد در صورتی که دیدن کل ...

منم میترسم کاری ازپیش نبرم لج کنه چون یه بارصداش میومد که میرم دم پنجره شون دودمیکنم بفهمن بویعنی چی؟؟

نمیدونم حداقل یکاری کن نفهمین بوشو 😑همه جارو بیند

همه جاروبستم تراس تواتاق خوابه فضاش بسته س دسشویی وحمام واتاق خواب همه به تراس وصله خیلیم بوش قویه

من یه بار تماس گرفتم اومدن دم در تذکر دادن گفتن بیشتر از این از دستمون بر نمیاد در صورتی که دیدن کل ...

شماچیکارکردین آخربابوش؟