2777
2789

یه نفرو هل دادن تو کاست😁

درمورد کوره های آدم سوزی زمان هیتلر بود که میگفتن یهودیا رو توش میانداختن

انت نار و انا شمعه/ وادری ماطفیک دمعه/خاف تحرگنی حبیبی وننتهی بلایصوت😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخون https://fa.m.wikipedia.org/wiki/هولوکاست

گلم ویکی پدیا مرجع قابل اعتمادی برای این موصوع نیست

حداقل مرجع کافی ای نیست.

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.

میلیونها نفر رو در آلمان نازی، به دلیل اینکه مطابق ایده ئولوژی نازیسم بی ارزش شمرده میشدن سوزوندن، تا حد مرگ شکنجه دادن و کشتن

بعضی از اونا گناهشون عینکی بودن، عقب افتاده ذهنی بودن ومعلولیت جسمی بود!  البته بیشترین گروه یهودیان بودند

اسی من چندسال سال پیش درباره اش تحقیق کرده بودم به خاطر یه ارائه... من نتیجه تحقیقمو بهت میگم ولی خودتم برو تحقیق کن

حقیقت اینه که اون برهه از سال اصلا تعداد یهودیا خیلی کمتر از اون تعدادی بود که اینا ادعا میکنن تو کوره های ادم سوزی کشته شدن

سه سری اسنادم یود که دروغ بودن این ماجرا رو اثبات میکرد

اخه جالبه این همه یهودی کشته شدن ۵۰ سال پیش. بعد در حالی که یهودیا اجازه نمیدن کسی وارد دینشون بشه چطور الان ۱۵ میلیون یهودی داریم...واقعا با این همه کشت و کشتاری که یهودیا ادعا میکنن در حقشون شده الان نباید نسلشون منقرض میشد؟؟

همه این مظلوم نماییا مقدمه ای بود برای اینکه بعد جنگ جهانی دوم بیان و فلسطینو اشعال کنن...

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.