2777
2789
عنوان

پلی کیستک

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 85 پست

تخمدان پلی کیستیک ۸۰ درصد خانوما دارن حتی بعضیا پریوداشونم منظمه و تو سونو مشخص میشه که دارن

علت اصلیشم وراثته 

و بعد شرایط زندگی ماشینی غذاهای فست فودی و...

دلیل بر نازایی هم نیست 

ولی معمولا کسایی که پلی کیستیکن دیرتر باردار میشن به خاطر تخمک گذاریاشون

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره کلا دور از جون خانم ها سرطان و کچلی و افسردگی و خلاصه هر درد بی درمون و با درمونی رو درمون میکنه ...

کاش کرونا هم درمان میکرد

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
اصلا مشخص نیست تبلیغه

ما تو اینستا پیج هم داریم میتونین وارد پیج مون هم بشین تبلیغ نیست گلم خیلی ها دارن جواب میگیرن تو اینترنت هم سرچ کنی ژل رویال برا هر بیماری همه چیزش مشخصه 

آره کلا دور از جون خانم ها سرطان و کچلی و افسردگی و خلاصه هر درد بی درمون و با درمونی رو درمون میکنه ...

خانمی بیمار سرطانی داریم جواب گرفتن  وقتی هنوز نمیدونی ژل رویال چی هست قضاوت نکن اول برو بخون بد بگو جواب دهی نداره گلم

خانمی بیمار سرطانی داریم جواب گرفتن  وقتی هنوز نمیدونی ژل رویال چی هست قضاوت نکن اول برو بخون ب ...

خب عزیز دلم هر خواصی هم که داشته باشه شما داری به شدت اغراق میکنی دیگه. مثل قارچ گانودرما که همچین ادعاهایی داره و همه پزشکا میگن اینا تبلیغات تجاریه.

با عقل جور درنمیاد که محصول شما برای همه ی بیماریها مفید باشه و حتی فراتر از اون درمانشون هم بکنه. هر بیماری منشا و علتهای مختلف داره و قرار نیست با یک ماده ی جادویی همه رفع بشن.

خب عزیز دلم هر خواصی هم که داشته باشه شما داری به شدت اغراق میکنی دیگه. مثل قارچ گانودرما که همچین ا ...

این محصول نیست ی درمان هست غذای ملکه وقتی ملکه از ژل رویال استفاده میکنه تا ۷سال زنده میمونه ولی کارگر چون از ژل رویال نمیتونه استفاده کنه ۴۰روزه میمیره برو ببین چقد قوی هست خواصش بخون بد اینجا هر چه خواستی بگو

خب عزیز دلم هر خواصی هم که داشته باشه شما داری به شدت اغراق میکنی دیگه. مثل قارچ گانودرما که همچین ا ...

خواص داره ک دارم میگم ما همه نوع بیمار داریم دارن درمان میشن دکترا دارن تجویز میکنن