2777
2789
عنوان

پلی کیستک

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 85 پست
خب عزیز دلم هر خواصی هم که داشته باشه شما داری به شدت اغراق میکنی دیگه. مثل قارچ گانودرما که همچین ا ...

خواص داره ک دارم میگم ما همه نوع بیمار داریم دارن درمان میشن دکترا دارن تجویز میکنن  برای بیمارها چون اونقدر قویه ک هر دردی درمان میکنه

این محصول نیست ی درمان هست غذای ملکه وقتی ملکه از ژل رویال استفاده میکنه تا ۷سال زنده میمونه ولی کار ...

عزیزم میدونم ژل رویال چیه حرف من چیز دیگه ایه. این ماده درمان قطعی که نمیکنه فقط خیلی مفیده و کمک کننده هستش. اونم به شرطی که اصصصصل باشه که من بعید میدونم اصلا گیر بیاد اونم تو این وانفسا که عسلشم همه شدن شکر. شما میگی هر بیماری رو صددرصد درمان میکنه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۲۰

ما از یه آشنایی عسل میگیریم که میگه اصله دو نوع داره که میگه یکیش بهتره ۱۵۰ و اون یکی رو میده ۸۰. به نظر شما چه فرقی دارن؟ فکر کنم دومی رو به زنبورها شکرم میدن که بخورن درسته؟

عزیزم توروخدا ازم ناراحت نشیا به خدا حرفم این بود که با میزان قطعیت صحبت کردن درست نیست🌹

ن گلم ناراحت نشدم منم وظیفه هم نوعم رو کمک کنم چون خیلی بیمارامون دارن جواب میگیرن قرص فایده نداره 

عسل چی هست ک میدن ۱۵۰واون ۸۰چه عسلی هست ما عسل کیلو ۴۰۰هم داریم عسل کوهه

نمیدونم والا فقط میدونم مال تبریزه. اتفاقا آشنامون میگه طرف میفروشه به دکترای طب سنتی بعد اونا ۴۰۰ میدن به مردم. ولی خداییش عسلش خیییلی خوشمزه و خوشبو هستش.

ن گلم ناراحت نشدم منم وظیفه هم نوعم رو کمک کنم چون خیلی بیمارامون دارن جواب میگیرن قرص فایده نداره&n ...

منم تو این بحث که اکثر داروهای شیمیایی بی اثرن یا موقتی هستن موافقم. و متاسفانه به جاهای دیگه بدن آسیب میرسونن