orangione مدیر استارتر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 4339 عنوان یعنی من افسردم؟🤔 73 بازدید | 12 پست من بعضی روزا از خواب بلند میشم همینطوری الکی ناراحت و بی حوصله امدلیل خاصی هم ندارهیعنی دارم افسردگی میگیرم؟🤔 گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت. 1399/04/16 | 22:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zahra12345gh عضویت: 1399/02/11 تعداد پست: 19994 من شوهرم اگه حرف بزنه یا اهنگ بخونه دعوا راه میندازم 😐😃😃 اونی که فکر میکنی تو باغ نیست خودش صاحبه باغه😜
orangione مدیر استارتر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 4339 من شوهرم اگه حرف بزنه یا اهنگ بخونه دعوا راه میندازم 😐😃😃 یعنی از سر و صدا بیزاری؟منم همینطوری ام گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.
maaedejooon عضویت: 1399/03/01 تعداد پست: 416 ن باباااامنم همینطوریم یعضی وقتا حالم از خودمم بهم میخوره😄همه گاهی اوقات بی حوصلن مهم اینع ک چطوری بتونی حالتو دوباره به حال خوش تغییر بدی عزیزدلم من کنکوریم..اگه امضامو دیدی یه دعای کوچیک بکن که قبول بشم تو کنکور.. مرسی مهربون❤❤
zahra12345gh عضویت: 1399/02/11 تعداد پست: 19994 یعنی از سر و صدا بیزاری؟ منم همینطوری ام کلا صبح که از خواب بیدار میشم میتونم ۳یا۴نفرو با دستام خفه کنم 😌😌نه صبحا حوصله ندارم😃 اونی که فکر میکنی تو باغ نیست خودش صاحبه باغه😜
mahsa_1363 عضویت: 1397/09/23 تعداد پست: 1306 نه عزیزماین کرونا همه ی ماهارو اینجوری کردهزیاد جایی نمیشه رفت بیشترم خونه ایممن خودم کارمند بودم و فعلا در مرخصی زایمان بسر میبرم تو خونه بودن واسم سخته اما چاره ای نیست خودمو با بچهم سرگرم میکنمشما هم خودتو سرگرم کن
orangione مدیر استارتر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 4339 ن باباااا منم همینطوریم یعضی وقتا حالم از خودمم بهم میخوره😄 همه گاهی اوقات بی حوصلن مهم اینع ک چط ... مرسی عزیزمنه اخه من بیشتر اوقات اینطوری امالان حدودا یک ساله گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.
orangione مدیر استارتر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 4339 نه عزیزم این کرونا همه ی ماهارو اینجوری کرده زیاد جایی نمیشه رفت بیشترم خونه ایم من خودم ک ... مرسی بابت راهنماییت عزیزم🌹 گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.
daryaaaaaaaaaa عضویت: 1396/10/04 تعداد پست: 41051 من هر روز اينجوري ام بعد از ٣،٤ ساعت اوكي ميشم یه روز خوب میاد
orangione مدیر استارتر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 4339 کلا صبح که از خواب بیدار میشم میتونم ۳یا۴نفرو با دستام خفه کنم 😌😌 نه صبحا حوصله ندارم😃 😂😂منم گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.
zahra12345gh عضویت: 1399/02/11 تعداد پست: 19994 😂😂منم پس طبیعه 😂😂 اونی که فکر میکنی تو باغ نیست خودش صاحبه باغه😜
maaedejooon عضویت: 1399/03/01 تعداد پست: 416 مرسی عزیزم نه اخه من بیشتر اوقات اینطوری ام الان حدودا یک ساله هیچکس بیشتر ازخودت دلش ب حالت نمیسوزه گل دخترحیفه روزای عمر به این کوتاهی نیست که با غم وغصه هدر بره؟اهنگ شاد گوش بده.. برقص.. بخند.. شیطون باش و سر ب سر همه بذارحال دلتو اگه اراده کنی میتونی خوب کنی من کنکوریم..اگه امضامو دیدی یه دعای کوچیک بکن که قبول بشم تو کنکور.. مرسی مهربون❤❤