2777
2789
عنوان

بازوی بزرگ

285 بازدید | 16 پست

سلووووم

کسی هست ک بازوش بزرگ و شل باشه 

یا اینک قبلا اینطوری بوده باشه و لاغرش کرده باشه

اگ راهی بلدین واسه اب شدنش لطفا بم بگین خیلی رومخمه

❤پُشتِ من خدا بوده همیشه❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂

چلا میخندی

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

سلام بله دوتا دمبل بگیر 

ورزش هایی که میتونی انجام بده

فقط تو رو خدا دو روز ورزش کردی ول نکنیا 

بازم بگردی دنبال راه حل 

تنها راه حل همینه

ورزش با دمبل!

شاد باشی عزیزم❤️

✨از خداي خالق الماس ؛هيچوقت كم نخواه✨

عزیزم باید بری باشگاه زیر نظر مربی با دمبل و دستگاه کار کنی

لطفا توی خونه بی گدار به آب نزن چون اگه تجربشو نداشته باشی فوق العاده آسیب زاست

I'm sorry, please forgive me, thank you, i love you 🙏🏻♥️
خیلی رکی😂

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
عزیزم باید بری باشگاه زیر نظر مربی با دمبل و دستگاه کار کنی لطفا توی خونه بی گدار به آب نزن چون اگه ...

خب یکی ک نتونه بره باشگاه چی

خب یکی ک نتونه بره باشگاه چی

اگه به خاطر شرایط کروناست حق داره و اصلا واجب نیس الان  ولی بعدش لااقل باید یه مربی باشه که اصل حرکات رو یاد بده،  طرف چند ساله بدنسازی کار میکنه هنوز حرکات رو درست بلد نیس بعد نمیشه همینجوری نسخه پیچید که توی خونه کار کنین 

عزیزم من خودم مربی هستم‌ دیدم که چقدر به مفصل هاشون آسیب زدن

I'm sorry, please forgive me, thank you, i love you 🙏🏻♥️
عزیزم چیزی به اسم لاغری موضعی نداریم شما رژیم که بگیری تمام اعضای بدنت لاغرتر میشه با ورزش هم میتونی ...

فدات من ۳۳کیلو کم کردم الان حس میکنم بازوم نسبت ب هیکلم درشته میخوام ابش کنم دگ رژیم جوابگو نیست

❤پُشتِ من خدا بوده همیشه❤
اگه به خاطر شرایط کروناست حق داره و اصلا واجب نیس الان  ولی بعدش لااقل باید یه مربی باشه که اصل ...

درخواست دوستی مو قبول کن گلم😘