2777
2789
عنوان

بازوی بزرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 16 پست
فدات من ۳۳کیلو کم کردم الان حس میکنم بازوم نسبت ب هیکلم درشته میخوام ابش کنم دگ رژیم جوابگو نیست

آفرین به این اراده👏👏 پس فک‌کنم همون ورزشای مخصوص بازو و سرشانه رو انجام بدی سفت بشه

هر کی دوست داشت بگه براش آیه آلکرسی بخونم 
فدات من ۳۳کیلو کم کردم الان حس میکنم بازوم نسبت ب هیکلم درشته میخوام ابش کنم دگ رژیم جوابگو نیست

منم مثل شمام! رژیم گرفتم و لاغر شدم واحساس کردم بازوم نسبت به هیکلم سایزش بزرگه، قبل کرونا رفتم باشگاه، تو باشگاه جون کندم، تمرکزم رو حرکات بازو بود ولی بعد از هفت ماه، دور بازوم فقط دو سانت کم شد ولی دور شکمم ۸ سانت کم شد! بازوم رفته رو اعصابم. اصلا دوسش ندارم. مطمئنم با ورزش و رژیم میتونم همه جام رو آب کنم جز بازوم.

الان تو فکر لیپوماتیکم، به خاطر تحقیق راجع به لیپوماتیک عضو نی نی سایت شدم. ولی اصلا اطلاعات مناسبی از لیپوماتیک بازو پیدا نمیکنم. کسی اگه تجربه ای داره راهنماییم کنه لطفا. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان