2821
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 41 پست
میدونم ،اخه میترسم مهریمو بده بعدش دیگه طلاقم نده

حالا بروشکایت کن اونوقت مزه دهنشو میفهمی مجبورمیشی مهرتو ببخشی اونم طلاقت میده اخرش همینه

بچه هام دنیامن😍😍😍😍
خدا خیرت بده

انشالله خدا راه بازکنه بخوشی درکنارهم خوشبخت باشین طلاق اخرین راه حله عزیزم 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خدا خیرت بده

بنظرم همه این کانالو داشته باشن سواد حقوقی یه زن باید بالا باشه تاسرش کلاه نره تو زندگی باچشم باز زندگی کنه مطالبیکه میزاره رو بادقت بخونین همینهارو پیش وکیل برید پول میگیره دراختیارتون‌میزاره 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن

عزیزم درکت میکنم مال من هیچ طلایی نگرفته بود که هیییچ تازه حلقه ای ک گرفته بوده رو هم خواست ازم! منم ندادم بهش گفتم حتی اگ فاکتورم نشون قاضی بده بیاد ثابت کنه ک اصن پیش من بوده حلقش

نه که لنگ حلقه بوده باشمااا نه! خواستم آدم بشه و شخصیت حالیش بشه عقده ای میگف دسته گل خواستگاریمونو بدین 🤣

عزیزم درکت میکنم مال من هیچ طلایی نگرفته بود که هیییچ تازه حلقه ای ک گرفته بوده رو هم خواست ازم! منم ...

وای عجب اعجوبه هایی میوفتن گیر ما😓شما هم تو دوران عقد جداشدی؟

وای عجب اعجوبه هایی میوفتن گیر ما😓شما هم تو دوران عقد جداشدی؟

آره عزیزم جالب اینجاس طرف فامیل هم بود🤣منم سنم خیلی کمه اما خب گفتم باید بچزونمشون ک آدم بشن اما خب هروقت یاد کاراشون میفتم اعصابم خورد میشه که چراااا زودتر جدا نشدم...

حالا مهریتم گرفتی یا توافقی جداشدی؟

گف طلاقت نمیدم میرم روت زن میگیرم ممنوع الخروجت میکنم و چیزای دیگه رفتم با وکیل صحبت کردم گف چون هنوز عقدی نمیتونه روت زن بگیره و بنظرم مهریه رو ببخش ک زودتر خلاص شی چون اونا قصد ندارن بدن و اگه بخوای بگیری حداقل ۳ سال بدو بدو داره منم ک واسه هر قرار دادگاه یه عالمه مجبورین پول بدین توافقی جدا شو خودتو خلاص کن اما من مهریمو گذاشتم اجرا که زودتر طلاقم بده شهر دیگه بود و نمیومد طلاقم بده تا فهمید قضیه مهریه باز شده فوووری اومد و طلاق داد

حالا مهریتم گرفتی یا توافقی جداشدی؟

راستی عزیزم من چون باکره بودم دادگاه اینقد زود رضایت داد چون تو باکره نیستی دادگاه و قاضی عین کوه پشتتن و حداقل نصف مهریه و کم کم ۱۰۰ تا سکه رو میدن بهت فقط کم نیار و پافشاری کن بگو مهرمو می‌خوام

گف طلاقت نمیدم میرم روت زن میگیرم ممنوع الخروجت میکنم و چیزای دیگه رفتم با وکیل صحبت کردم گف چون هنو ...

شوهر منم دقیقا همینارو میگه ،میگه طلاقت نمیدم میرم یه زنم میگیرم توام بمون خونه بابات موهات رنگ دندونات سفید بشه!منم راستش چون میترسم طلاقم نده مهرمو نذاشتم اجرا...اصلا نمیدونم چیکار کنم ...شوهرم یه هفتس خبری ازش نیست حتی زنگم نمیزنه بگه بریم جداشیم منتظره خودم برم اقدام کنم فک کنم

شوهر منم دقیقا همینارو میگه ،میگه طلاقت نمیدم میرم یه زنم میگیرم توام بمون خونه بابات موهات رنگ دندو ...

برا منم دوهفته خبری نبود منم هیییچ پیامی بهش ندادم تا اینکه مامانش زنگ زد و گفت برین اقدام کنین به طلاق (که مهریه ندن) ماهم گفتیم شما پیش قدم بشید بهشون برخورد و تمکین فرستاد منم هیچ جوابی به تمکینش ندادم بعد دیدم اینجوری نمیشه باید بترسونمش تا طلاق بده مهرمو گذاشتم اجرا و عین موش از سوراخش اومد بیرون باور کن مهرتو بذاری اجرا میاد فوری توافقی طلاقت میده