عزیزم شماره وکیل گذاشتم زنگبزنمشاوره رایگان بگیر یا او کانال تلگرامش برو خیلی واضح به همه مراحل توضیح داده بگردی جوابتو پیدامیکنی
مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
خب اولشو باید ی مقداریشو بده مثلا ۵۰ میلیون بعدش قسط بندی میکنن و ۶ ماه حداقل باید ی سکه بده
لا حول و لاقوه(ت) ال بالله.خداجونمقول میدم اروم باشم و همه چیو به تو سپردم خودت واسمون حلش کن و بهناممو خوب خوب کن و بهم برش گردون.مرسی.بوس بوس💋❤❤❤💋😍.
.یکی از بچه ها میگفت قبل طلاق ی مشکل داری بعد طلاق هزارو یک مشکل
لا حول و لاقوه(ت) ال بالله.خداجونمقول میدم اروم باشم و همه چیو به تو سپردم خودت واسمون حلش کن و بهناممو خوب خوب کن و بهم برش گردون.مرسی.بوس بوس💋❤❤❤💋😍.
توکانالش برو بخون شماره شم هست من خودم خیلی مواقع که گرفتاربودم زمان صحبت کوتاهو مختصر از وکلا مشاوره تلفنی گرفتم واقعا کمک کردند بنظرم اونا بهترمیتونن راهنمایت کنن چون ازقانون بهترازما سردرمیارن
مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
اخه چیزی به نامش نداره ،یکم پول تو حسابش داره که میتونه راحت انتقال بده به یه حساب دیگه ،یدونه ام ما ...
مجبوره بده اگه نده میفرستنش زندان
✅ برای گرفتن مهریه چه مراحل قانونی باید طی شود؟ 1.از طریق دادگاه: در این مرحله زن با داشتن مدار ...
ببین شماره مشاوره رایگانم داره چی ازین بهتر مخصوصا گذاشتم شاید غیرازشما یه بنده خدایی نیازمشاوره داشته باشه
والا بخدا الان هزار و یک مشکل دارم ...از روزی که عقد کردم روزگارم سیاهه پیرشدم تو این سن کم
امیدوارم که بهترین تصمیمو بگیری گلم.حالا چه موندن باشه چه طلاق.
چرا گلم درصورتیکه مهریه رو نده و بگه ندارم میفرستنش زندان.