2821
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 41 پست

عزیزم شماره وکیل گذاشتم زنگ‌بزن‌مشاوره رایگان بگیر یا او کانال تلگرامش برو خیلی واضح به همه مراحل توضیح داده بگردی جوابتو پیدامیکنی 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نه ولی دادگاه قسط بندی میکنه ،مثلا سالی یه سکه

خب اولشو باید ی مقداریشو بده مثلا ۵۰ میلیون بعدش قسط بندی میکنن و ۶ ماه حداقل باید ی سکه بده

لا حول و لاقوه(ت) ال بالله.خداجونم‌قول میدم اروم باشم و همه چیو به تو سپردم خودت واسمون حلش کن و بهناممو خوب خوب کن و بهم برش گردون.مرسی.بوس بوس💋❤❤❤💋😍.
عزیزم شماره وکیل گذاشتم زنگ‌بزن‌مشاوره رایگان بگیر یا او کانال تلگرامش برو خیلی واضح به همه مراحل تو ...

مرسی عزیزدلم ممنون ،واقعا مشاوره رایگان میده بهم؟

اگه چیز خاصی نیس خاهشا گذشت کنین و طلاق نگیرین

.یکی از بچه ها میگفت قبل طلاق ی مشکل داری بعد طلاق هزارو یک مشکل

لا حول و لاقوه(ت) ال بالله.خداجونم‌قول میدم اروم باشم و همه چیو به تو سپردم خودت واسمون حلش کن و بهناممو خوب خوب کن و بهم برش گردون.مرسی.بوس بوس💋❤❤❤💋😍.
خب اولشو باید ی مقداریشو بده مثلا ۵۰ میلیون بعدش قسط بندی میکنن و ۶ ماه حداقل باید ی سکه بده

اخه چیزی به نامش نداره ،یکم پول تو حسابش داره که میتونه راحت انتقال بده به یه حساب دیگه ،یدونه ام ماشین ثبت نام کرده 

مرسی عزیزدلم ممنون ،واقعا مشاوره رایگان میده بهم؟

توکانالش برو بخون شماره شم هست  من خودم خیلی مواقع که گرفتاربودم زمان صحبت کوتاهو مختصر از وکلا مشاوره تلفنی گرفتم واقعا کمک کردند بنظرم اونا بهترمیتونن راهنمایت کنن چون ازقانون بهترازما سردرمیارن  

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
اگه چیز خاصی نیس خاهشا گذشت کنین و طلاق نگیرین .یکی از بچه ها میگفت قبل طلاق ی مشکل داری بعد طلاق ه ...

والا بخدا الان هزار و یک مشکل دارم ...از روزی که عقد کردم روزگارم سیاهه پیرشدم تو این سن کم

اخه چیزی به نامش نداره ،یکم پول تو حسابش داره که میتونه راحت انتقال بده به یه حساب دیگه ،یدونه ام ما ...

مجبوره بده اگه نده میفرستنش زندان

✅ برای گرفتن مهریه چه مراحل قانونی باید طی شود؟ 1.از طریق دادگاه: در این مرحله زن با داشتن مدار ...

ببین شماره مشاوره رایگانم داره چی ازین بهتر  مخصوصا گذاشتم شاید غیرازشما یه بنده خدایی نیازمشاوره داشته باشه 

والا بخدا الان هزار و یک مشکل دارم ...از روزی که عقد کردم روزگارم سیاهه پیرشدم تو این سن کم

امیدوارم که بهترین تصمیمو بگیری گلم.حالا چه موندن باشه چه طلاق.

نه بابا زندان نداره که الان

چرا گلم درصورتیکه مهریه رو نده و بگه ندارم میفرستنش زندان.