2777
2789
عنوان

بیایید انگیزه بدید نزدیک زایمانم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 33 پست
34هفتم دیگه😢 از الان نابودم از دلهره

من از تو جلوترم که😥

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
عزیزم ترس نداره  من ی ماهم نشده سزارین کردم ... اونقدرام وحشتناک نیس  ب این فکر کن تو دل ...

واقعاا؟؟؟ الان اوکیه زخمت؟ خونریزی چی ؟ شیاف خودت می ذاشتی یا همراه؟خصوصی زاییدی؟بخیه کشیدن درد داره؟پمپ داشتی؟اگه داشتی چقد بعد عمل با پمپ دردت شروع شد؟😢 ببخش من سوالام زیاد شد

تاپیکای زایمان طبیعی یا سزارین منو اد کنین عشقولیا😘😘😍❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه اولته؟!

خب فکر میکنم اینقدر رفتی فیلم زایمان دیدی و مطلب راجع به زایمان خوندی که اینجوری تاثیر بد و مخرب روت گذاشته. درسته ؟!

من رفتم سز کردم بدون اینکه یه فیلم ببینم و یا بدونم اونجا چه بر من خواهد گذشت....

عزیزم ترس نداره  من ی ماهم نشده سزارین کردم ... اونقدرام وحشتناک نیس  ب این فکر کن تو دل ...

میشه لطف کنی بگی از سزارین راضی بودی یا نه.

چیش اذیتت کرد.

یا الان چه دردی داری که اذیت میشی.

اخه منم دوست دارم سز بشم ولی دکترا میترسونن

ای وای اشتباه منو نکن,,منم پارسال این موقع از ترس خواب نداشتم ,بعد که رفتم عمل دیدم هیچی نیست,اصلا ن ...

قربونت برم عزیزم چه با احساس کیف کردم

واقعاا؟؟؟ الان اوکیه زخمت؟ خونریزی چی ؟ شیاف خودت می ذاشتی یا همراه؟خصوصی زاییدی؟بخیه کشیدن درد داره ...

اره بخیه ام جوش خورده ... خونریزی دارم هنوز ... شیاف رو ک کلا بهیار بیمارستان میذاشت گلم ... هر وقت خواستم گذاشتن... بله بیمارستان خصوصی... بخیه ام جذبی بود ... 

در کل بسیار راضی بودم 

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇

چن هفته سزارین میکنی؟

خداجونم مرسی ک منو آرزو ب دل نکردی ممنونم ازت که فرشته کوچولوتو فرستادی خیلیییی خوشحالم خودت مواظبش باش انشالله دامن همه مادران منتظر سبز بشه ب حق امام حسین و فاطمه زهرا خداااااااااایااااااااشکررررررررررت
میشه لطف کنی بگی از سزارین راضی بودی یا نه. چیش اذیتت کرد. یا الان چه دردی داری که اذیت میشی. اخه ...

بله راضی بودم گلم ... الان فقط پوست شکمم هنوز میسوزه ک طبیعیه ... 

ترس نداره اخه 😐

تازه من طبیعی میخواستم ک یهو سز شدم ... 

بعد عمل ک حس ب پاهات برگشت باید راه بری ... ک اون ی کم اذیت داره ... اگه درد هم داشته باشی سریع مسکن و شیاف میارن گلم

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
چه استرس بگیری چه نگیری این پروسه رو طی میکنی پس استرس واسه چیته؟؟؟؟ سزارین میخوای بشی درد زایمان ط ...

اره خب چی بگم

عزيزم نگران نباش فقط به شيريني اون لحظه كه بعد ٩ ماه ني تيتو ميبيني فكر كن به عمل و اينا اصلا فكرم ن ...

مرسی عزیزم بابت دلگرمی

بچه اولته؟! خب فکر میکنم اینقدر رفتی فیلم زایمان دیدی و مطلب راجع به زایمان خوندی که اینجوری تاثیر ...

اره بچه اولمه فیلم که تا دلت بخواد

اره بخیه ام جوش خورده ... خونریزی دارم هنوز ... شیاف رو ک کلا بهیار بیمارستان میذاشت گلم ... هر وقت ...

ممنونم عزیزم