2777
2789

استرس دارم خیلی این روزا تروخدا دلگرمی بدید ،سزارین دارم و بدجور میترسم😢هرچی میگذره بیشتر میشه دلهره هام...تو خونه همش می پرم به شوهرم...بداخلاق شدم اصن یه وضعی...😔

پیشنهاداتونو بدید چکارا کنم...چه قبل عمل چه بعد عمل...چقد بعد عمل درداتون شروع شد؟(با پمپ درد البته)

خواهشششش..

وسایلم بگید...چی جمع کنم...میترسم همش یه چیز جا بذارم ...

تاپیکای زایمان طبیعی یا سزارین منو اد کنین عشقولیا😘😘😍❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم نگران نباش فقط به شيريني اون لحظه كه بعد ٩ ماه ني تيتو ميبيني فكر كن به عمل و اينا اصلا فكرم نكن اصلا متوجه نميشي بعدشم انقدر ذوق داري كه دردو نميفهمي 

😍😍كاش منم روزاي اخر بودم 😍😍😍

خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️

ای وای اشتباه منو نکن,,منم پارسال این موقع از ترس خواب نداشتم ,بعد که رفتم عمل دیدم هیچی نیست,اصلا نزار استرس این روزها تو خراب کنه,لذت بخش ترین لحظه ی عمرت توی همون اتاق عملی رقم میخوره که ازش می ترسی 

عالیه عالی,خیلی روز فوق العاده آیه, خیلی لحظه ی بی همتایی هست لحظه ای که صداشو می شنوی

بعدش هم هیچ درد غیر قابل تحملی نخواهی داشت نگران نباش عزیزم 

از الان قدم نو رسیده مبارک و التماس دعا

با لطف خدا و کمک دوستانی مثل شما وزن هدفم ۶۴  وزن فعلی:۶۹ و قدم :۱۷۰