2821
2789
عنوان

ناامیدی

47 بازدید | 3 پست

چرا دلم با خدا صاف نمیشه

یه احساس بدی دارم

اینکه حس میکنم با بقیه هست و بقیه رو میخواد ولی منو نه!!

نماز نمیخونم، قران میخونم 

حس میکنم الکیه این کارم وقتی دلم صاف نیست

احساس نزدیکی نمیکنم

همش میخوام شروع کنم ب خودم میگم چرا الکی خودتو مسخره میکنی و بزور میخوای یه کاری کنی

من تا چندسال پیش نماز میخوندم و تا همین امسالم هیچوقت از خدا نخواستم بهم فلان چیزو بده و هروقت خواستم با خدا صحبت کنم میگفتم خدایاا من ک چیزی نمیدونم تو همه چیو میدونی

تو هیچوقت بده منو نمیخوای پس هرچی بدی راضیم ب همون و میدونم بهترینه و نمیخوام چیزیو ازت بزور بخوامم

یعنی هیچوقتااا، همش میگفتم وقتی تو خوشحال باشی منم خوشحال میکنی و همونیو میخوام ک تو برام درنظر گرفتی...

ولی چند وقته فکرم عوض شده میگم من ک الان دارم عذاب میکشم حداقل تو چیزی عذاب بکشم ک خواسته ی قلبیم بوده و بعضی وقتا میگم یعنی احمق بودم اونجوری با خدا صحبت میکردم!!؟!

حداقل یه چیو از خدا بزور میخواستم بعد توش عذاب میکشیدم.. چون الانم ک دارم عذاب میکشم و حال روحیم داغونه 

حس میکنم داره امیدم بهش کمتر و کمتر میشه

دوست ندارم اینجوری بشه ولی نمیدونم چجوری جلوشو بگیرم....

کاش همه چی رو بزور ازش میخواستم اون موقع ک بهش نزدیکتر بودم

حس میکنم هستااا ولی برای من نیست! و گذاشتتم کنار و الکی دلم خوش بود بهش و چیزایی ک داره اتفاق میوفته ک حتما بهترینن و من حالیم نیست

از این حسم بیزارم و میخوام درستش کنم ولی دلم نمیره سمتش دیگه.....

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 18 ساعت پیش
2791
2779
2792