2777
2789
عنوان

همسر بی ادب

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 28 پست
مثل من هیچوقت نشده برم خیابون یه دل سیر خرید کنم

خرید که دیگه من خیلی وقته باهاش خداحافظی کردم به خدا فقط توان خرید مایحتاج خونه اونم بخور و نمیر 😔😔😔

مراقب فاصله ها باشیم گاهی خیلی زود دیر میشود 😔😔😔

بهتره با یه مشاور صحبت کنی. ولی به نظر من الان که بی خیال شو برای این خرید یه مدت هم خرید رو کم کن. بعدش یه چیزی دیدی فقط بگو نظرت چیه راجع به این لباس و خودت تعریف کن ازش. دیگه کم کم قلقش دست میاد که بنا به عکس العملش چطوری رفتار کنی.

یه وقتایی خیلی نرم بدون  اینکه غرور شوهرت رو خرد کنی یادآور شو که به خاطر شرایط اقتصادی از خیلی چیزا مبگذری . تاکید میکنم یه جوری که بهش برنخوره. من همسرم تو خرید سخت نمیگیره برای قیمت اتفاقا میگه من اونقدر پولدار نیستم که جنس بد بخرم زود خراب بشه بخوام دوباره بخرم. اما تو شرایطی که مجبور بودیم از یه چیزایی بگذریم یه مواقعی میگم چه خوب تونستیم مدیریت کنیم مخارج رو. درسته از نیازهایی که داشتیم خیلیاش رو صرف نظر کردیم ولی خدارو شکر برای بچه ها مثلا کم نزاشتیم یا .... دیگه خودت بسته به شرایط باید ببینی چطور رفتار کنی.

ولی ولی هرگز خودت رو کوچک نکن برای یه لباس. من تا حالا برای هیچ مسئله ای التماس نکردم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه از اول اینجوری نبوده حتی برای عید برج ده برام خرید میکرد

خب چند تا مورد هست الان. 

همسرتون از اول اینطور نبوده. حالا شاید شرایط مالی خوبی نداره. 

اوضاع اقتصادی برای همه بد شده. گذران زندگی خیلی سخت شده. 

شاید دوست داره براتون خرج کنه اما تواناییش رو نداره. 

دوم اینکه شااید واکنشی داشتی که سرد شده از خرج کردن برای تو. 

سوم اینکه شاید نیاز هات رو درست بیان نمیکنی. 

بشین / بتمرگ / بفرما  ، هرسه یه معنی دارن اما لحن و بیان متفاوت هست. 

اگر بهش بگی من فلان چیز میخوام تو وظیفه داری برام بخری مسلما گارد میگیره. شاید باید رو لحنت کار کنی. 

سن شمارو پرسیدم جواب ندادی. اما با توجه به سن و مدرکت و شرایط زندگی شاید بهتره که بری سرکار؟ 

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
خب چند تا مورد هست الان.  همسرتون از اول اینطور نبوده. حالا شاید شرایط مالی خوبی نداره.  ...

عزیزم میدونم ک 115تومن براش پولی نیست فقط لج کرده چون من دیروز در رابطه با کارش بهش یه تذکری دادم البته پیاماشا خوندم اونم سر این موضوع لج کرده و میگه تا یکماه هیچی برات نمیخرم

نیازتو درست مطرح کن نه با التماس چون نتیجه عکس داره

برو عکس لباسو نشونش بده بگو اینو ببین چقد نازه چقده من دوسش دارم کاش میتونستم بخرم ... بعد دیگه هیچی نگو ، هر چی هم گفت تو نه قهر کن نه گریه ، معمولی برو به کارات برس ، اینجوری یه مرد خودشو موظف میکنه برات بخره ، اگه نتیجه گرفتی بهم بگو .

البته این الان سوخت شد برا یه چیز دیگه امتحان کن اینو .

با این روش اگر پولشو داشته باشه برات میگیره شک نکن .

عزیزم میدونم ک 115تومن براش پولی نیست فقط لج کرده چون من دیروز در رابطه با کارش بهش یه تذکری دادم ال ...

خب دلیلش مشخصه دیگه. 

ازت ناراحتی داره. کارش خیلی زشته هاا، اما هرکس ناراحتیش رو یه جوری نشون میده. 

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍