2777
2789
عنوان

همسر بی ادب

284 بازدید | 28 پست

خانما خیلی دلم گرفته همسرم فکر میکنه من بچه ام مثلا اگه یه چیزی بخوام منو میبره ارزونترین فروشگاه چند وقت پیش یه شومیز گرفتم 50تومن ک تمام درزاشاش باز شد حالا یه لباسی دیدیم تو روبیکا خیلی دوستش دارم 115تومن بخدا از صبح تا حالا دارم التماسش میکنم میگه نمیخرم حالم از خودم بهم میخوره ک انقد ضعیفم ک 115تومن پول ندارم ک چیزیو ک دوست دارم بخرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی فکر اساسی واسه رفتار عنش بکن

😂✋ من به هیچکدوم تون نظر ندارم دخترم ⁦👸            ⬇️ پسرعمو جان یا میای منو میبری به خونه تون یا میام تورو میبرم به خونمون تامام 🙅جون مادرت بیا ازدباج کنیم دیگه خب؟👰🤵❤️❤️🍃  صلوات محمدی پسند ختم کن ببینم بلدی😐🙄 #جاریتونم 

خودتون چند سالتونه؟ شوهرتون چند سالشه؟ 

چند وقته ازدواج کردین؟ 

یکم اول اطلاعات بدین خب. مثلاا بچه دارین یا نه؟ همسرتون از اول خسیس بود یا نه؟ 

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

اونم ميخواد حالت از خودت به هم بخوره

ميخواد ازش پايين تر باشي

حتما نميخواد اعتماد به نفس داشته باشي

احتمالا بهت حسودي ميكنه و ميخواد پايين نگه دارتت

مليكا هستم🥰
والله منم یادم نمیاد کی لباس خریدم البته من خسیس نیست خداییش فقط دستش تنگه خیلی  😔😔😔😔

مثل من هیچوقت نشده برم خیابون یه دل سیر خرید کنم

میشه برا سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستین؟😔⁦❤️⁩⁦❤️⁩