2777
2789

من.کوییز بازی میکنم

مرحله 42

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

من ی زمانی قفلی زده بودم روش تا مرحله نمدونم چندش رفتم باید بروز میشد چون دیر بروزش کردن منم پاکیدمش

بگما نیاید بگید عضویتت مبارک ک شب میام سراغتون هاهاهاهااااا میشه الکی لایکم نکنی🤦‍♀️😅اخه خر ذوق میشم فکر میکنم جوابمو دادین  بعد میبینم ی لایک خوشک و خالیع دلم میگیرع😅🤣🤣عاشق تاپیکای ترسناک و فان و خاله زنکیم لطفا اگ رفتین منم تگ کنین❤️🤗باتچکر ماچ ماچ😘

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

با اجازه استارتر

دوستان مثبت اندیش ... دوستان علاقه مند به رشد فردی به پیج ما دعوتید  dar_masireee_roshd

خانمهای  عزیز     تیم در مسیر رشد .... با تحقیق و بررسی در موضوعات موفقیت ، رشد فردی ، روانشناختی ،هدف گذاری و خویشتن دوستی مطالب مفید و علمی برای رشد زنان سرزمینمون رو در اختیار شما قرار میده . در این خصوص میتونین پیج اینستاگرام  به آدرس dar_masireee_roshd رو دنبال بفرمایید .
من ی زمانی قفلی زده بودم روش تا مرحله نمدونم چندش رفتم باید بروز میشد چون دیر بروزش کردن منم پاکیدمش

من نه بازی میکنم بعدم صبر میکنم تا بروز رسانیش بیاد الان مرحله۹۱۲ هستم

صدای خنده ی خدارامیشنوی؟!دعاهایت را شنیده🤲و به آنچه محال میپنداری میخندد🙂

اتاق های بالا باز شدن؟؟

لطفا واسه اینکه ⚡پدرم⚡ کامل حالش خوب بشه،دعا کنید.                                ان شاءالله حاجت روا بشین

اوو صبرت زیاده پس

بگما نیاید بگید عضویتت مبارک ک شب میام سراغتون هاهاهاهااااا میشه الکی لایکم نکنی🤦‍♀️😅اخه خر ذوق میشم فکر میکنم جوابمو دادین  بعد میبینم ی لایک خوشک و خالیع دلم میگیرع😅🤣🤣عاشق تاپیکای ترسناک و فان و خاله زنکیم لطفا اگ رفتین منم تگ کنین❤️🤗باتچکر ماچ ماچ😘

سلام منم یه مدت بازی کردم تا کجا رسیدی میشه یه عکس ازش بدی

کاش میشد برای چند ثانیه ده سال جلوتر رو ببینی شاید اروم میشدی شاید بیخیال میشدی شاید امیدوار میشدی شاید کلا امیدت بریده میشد  
اتاق های بالا باز شدن؟؟

تازه رفتم طبقه بالا هنوز تو اتاقا نیس خیییلی ستاره میبره😑🤦🏻‍♀️

سلام منم یه مدت بازی کردم تا کجا رسیدی میشه یه عکس ازش بدی

باشه الان میفرستم

تازه رفتم طبقه بالا هنوز تو اتاقا نیس خیییلی ستاره میبره😑🤦🏻‍♀️

طبقه بالاشو برا چی میخان🤦‍♀️🤣

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز