yousel مدیر عضویت: 1399/02/07 تعداد پست: 2029 عنوان گلمراد😃 | مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 41 پست کیا گلمراد بازی میکنن؟!مرحله چند رسیدین؟ صدای خنده ی خدارامیشنوی؟!دعاهایت را شنیده🤲و به آنچه محال میپنداری میخندد🙂 1399/04/16 | 11:37 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سوولینا عضویت: 1399/04/01 تعداد پست: 1935 تازه رفتم طبقه بالا هنوز تو اتاقا نیس خیییلی ستاره میبره😑🤦🏻♀️ افرین منم اتاق های بالا رو دوس دارم😆 لطفا واسه اینکه ⚡پدرم⚡ کامل حالش خوب بشه،دعا کنید. ان شاءالله حاجت روا بشین
جنشونم عضویت: 1399/04/05 تعداد پست: 1194 من باغ نگارم بازی میکردم اونم با حال بود بگما نیاید بگید عضویتت مبارک ک شب میام سراغتون هاهاهاهااااا میشه الکی لایکم نکنی🤦♀️😅اخه خر ذوق میشم فکر میکنم جوابمو دادین بعد میبینم ی لایک خوشک و خالیع دلم میگیرع😅🤣🤣عاشق تاپیکای ترسناک و فان و خاله زنکیم لطفا اگ رفتین منم تگ کنین❤️🤗باتچکر ماچ ماچ😘
سوولینا عضویت: 1399/04/01 تعداد پست: 1935 طبقه بالاشو برا چی میخان🤦♀️🤣 نی نی بیارن دیگه🤣🤭 لطفا واسه اینکه ⚡پدرم⚡ کامل حالش خوب بشه،دعا کنید. ان شاءالله حاجت روا بشین
جنشونم عضویت: 1399/04/05 تعداد پست: 1194 نی نی بیارن دیگه🤣🤭 اوه خخخخخ بگما نیاید بگید عضویتت مبارک ک شب میام سراغتون هاهاهاهااااا میشه الکی لایکم نکنی🤦♀️😅اخه خر ذوق میشم فکر میکنم جوابمو دادین بعد میبینم ی لایک خوشک و خالیع دلم میگیرع😅🤣🤣عاشق تاپیکای ترسناک و فان و خاله زنکیم لطفا اگ رفتین منم تگ کنین❤️🤗باتچکر ماچ ماچ😘
yousel مدیر استارتر عضویت: 1399/02/07 تعداد پست: 2029 بچه ها چرا بخوایم تو نینیسایت عکس بفرستیم از فایل کمرا شروع میکنه باید کلی بریم تا عکس فایلا دیگه رو پیداکنیم صدای خنده ی خدارامیشنوی؟!دعاهایت را شنیده🤲و به آنچه محال میپنداری میخندد🙂
yousel مدیر استارتر عضویت: 1399/02/07 تعداد پست: 2029 صدای خنده ی خدارامیشنوی؟!دعاهایت را شنیده🤲و به آنچه محال میپنداری میخندد🙂
yousel مدیر استارتر عضویت: 1399/02/07 تعداد پست: 2029 سلام منم یه مدت بازی کردم تا کجا رسیدی میشه یه عکس ازش بدی صدای خنده ی خدارامیشنوی؟!دعاهایت را شنیده🤲و به آنچه محال میپنداری میخندد🙂
yousel مدیر استارتر عضویت: 1399/02/07 تعداد پست: 2029 صدای خنده ی خدارامیشنوی؟!دعاهایت را شنیده🤲و به آنچه محال میپنداری میخندد🙂
نقلونبات عضویت: 1398/04/01 تعداد پست: 896 چقدر خوشگل چیدیش آفرین بهت من که از دست اینکه اینقدر ستاره میخواست بیخیال شدم کاش میشد برای چند ثانیه ده سال جلوتر رو ببینی شاید اروم میشدی شاید بیخیال میشدی شاید امیدوار میشدی شاید کلا امیدت بریده میشد
نقلونبات عضویت: 1398/04/01 تعداد پست: 896 کی بچه دار میشد کاش میشد برای چند ثانیه ده سال جلوتر رو ببینی شاید اروم میشدی شاید بیخیال میشدی شاید امیدوار میشدی شاید کلا امیدت بریده میشد
yousel مدیر استارتر عضویت: 1399/02/07 تعداد پست: 2029 چقدر خوشگل چیدیش آفرین بهت من که از دست اینکه اینقدر ستاره میخواست بیخیال شدم خخخ من چون خیلیشو پیش رفتم دلم نیومد پاک کنم هم اینکه تو بازیش حرفه ای شدم و روزام بیکار هی میرم جلو😁 صدای خنده ی خدارامیشنوی؟!دعاهایت را شنیده🤲و به آنچه محال میپنداری میخندد🙂
yousel مدیر استارتر عضویت: 1399/02/07 تعداد پست: 2029 کی بچه دار میشد هموز که نشده صدای خنده ی خدارامیشنوی؟!دعاهایت را شنیده🤲و به آنچه محال میپنداری میخندد🙂
نقلونبات عضویت: 1398/04/01 تعداد پست: 896 خخخ من چون خیلیشو پیش رفتم دلم نیومد پاک کنم هم اینکه تو بازیش حرفه ای شدم و روزام بیکار هی میرم جلو ... دلم خواست دوباره نصب کن ولی از اول حال نمیده. خیلی خوشگله وبا سلیقه هستی. آفرین به ارادت تا آخر برو ببینم چه میکنی کاش میشد برای چند ثانیه ده سال جلوتر رو ببینی شاید اروم میشدی شاید بیخیال میشدی شاید امیدوار میشدی شاید کلا امیدت بریده میشد
نقلونبات عضویت: 1398/04/01 تعداد پست: 896 هموز که نشده انشالله میشن کاش میشد برای چند ثانیه ده سال جلوتر رو ببینی شاید اروم میشدی شاید بیخیال میشدی شاید امیدوار میشدی شاید کلا امیدت بریده میشد