2777
2789
تازه رفتم طبقه بالا هنوز تو اتاقا نیس خیییلی ستاره میبره😑🤦🏻‍♀️

افرین 

منم اتاق های بالا رو دوس دارم😆

لطفا واسه اینکه ⚡پدرم⚡ کامل حالش خوب بشه،دعا کنید.                                ان شاءالله حاجت روا بشین

من باغ نگارم بازی می‌کردم اونم با حال بود

بگما نیاید بگید عضویتت مبارک ک شب میام سراغتون هاهاهاهااااا میشه الکی لایکم نکنی🤦‍♀️😅اخه خر ذوق میشم فکر میکنم جوابمو دادین  بعد میبینم ی لایک خوشک و خالیع دلم میگیرع😅🤣🤣عاشق تاپیکای ترسناک و فان و خاله زنکیم لطفا اگ رفتین منم تگ کنین❤️🤗باتچکر ماچ ماچ😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نی نی بیارن دیگه🤣🤭

اوه خخخخخ

بگما نیاید بگید عضویتت مبارک ک شب میام سراغتون هاهاهاهااااا میشه الکی لایکم نکنی🤦‍♀️😅اخه خر ذوق میشم فکر میکنم جوابمو دادین  بعد میبینم ی لایک خوشک و خالیع دلم میگیرع😅🤣🤣عاشق تاپیکای ترسناک و فان و خاله زنکیم لطفا اگ رفتین منم تگ کنین❤️🤗باتچکر ماچ ماچ😘

بچه ها چرا بخوایم تو نینیسایت عکس بفرستیم از فایل کمرا شروع میکنه باید کلی بریم تا عکس فایلا دیگه رو پیداکنیم 

صدای خنده ی خدارامیشنوی؟!دعاهایت را شنیده🤲و به آنچه محال میپنداری میخندد🙂

چقدر خوشگل چیدیش آفرین بهت من که از دست اینکه اینقدر ستاره میخواست بیخیال شدم 

کاش میشد برای چند ثانیه ده سال جلوتر رو ببینی شاید اروم میشدی شاید بیخیال میشدی شاید امیدوار میشدی شاید کلا امیدت بریده میشد  
چقدر خوشگل چیدیش آفرین بهت من که از دست اینکه اینقدر ستاره میخواست بیخیال شدم 

خخخ من چون خیلیشو پیش رفتم دلم نیومد پاک کنم هم اینکه تو بازیش حرفه ای شدم و روزام بیکار هی میرم جلو😁

صدای خنده ی خدارامیشنوی؟!دعاهایت را شنیده🤲و به آنچه محال میپنداری میخندد🙂
خخخ من چون خیلیشو پیش رفتم دلم نیومد پاک کنم هم اینکه تو بازیش حرفه ای شدم و روزام بیکار هی میرم جلو ...

دلم خواست دوباره نصب کن ولی از اول حال نمیده. خیلی خوشگله وبا سلیقه هستی. آفرین به ارادت تا آخر برو ببینم چه میکنی

کاش میشد برای چند ثانیه ده سال جلوتر رو ببینی شاید اروم میشدی شاید بیخیال میشدی شاید امیدوار میشدی شاید کلا امیدت بریده میشد  
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز