تاپیک فیلم و بخونید لطفا گف رگمو میزنم قضاوت بیجا هم نکنید چون همش تقصیر خودشه من کاریش نداشتم فقط چون دروغگو و بهونه آور و بدقول بود خواستم باهاش کات کنم هزار بار هم بهش فرصت دادم بخدا ولی امشب دیگه عاصی شدم
آنان که به سرمستی ما طعنه زنانند، بگذار بمانند به خماری که ز ما هیچ ندانند🙃
( میشه برا سلامتی فندوقم صلوات بفرستی) نی نی خوشگلم مامان جان تو بهترین سوپرایز زندگیم بودی وقتی تو اوج نا امیدی وارد زندگیم شدی نفس مامان انشالله سالم و سلامت ب دنیا بیایی اینو بدون مامانی خیلی دوستت داره
اتفاقا تو زندگی سختی خیلییی کشیده.. مسئولیت مادرش رو دوش خودش بودا از بچگی کار کرده و به مادرش داد ...
اینارم باور نکن لطفاً
اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒
یکی بود همینا رو میگفت بخدا عکسا بیمارستان میفرستاد مثل احمقا گریه میکردم ولی هرجور بود خودمو راحت کردم الان زن و بچه هم داره😑😑😑خودشو نکشت ک هیچ زنم گرفت🤣🤣🤣🤣 فقط برا گریه هایی ک براش کردم دلم میسوزه فقط دنبال ترحم بود اوغم میگرفت از این اخلاقش
اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒
فکر میکردم بااین پیشرفتای دوستی این اسکول بازیا تموم شدع باشه نگو هس هنوز😐انقدر بدم میاد از این ادم ...
بهس گفتم خیلی ترسویی به مای اینکه با مشکلت مقابله کنی و خودتو درست کنی یا حداقل مسئولیتشو گردن بگیری و از زندگیم بری بیرون منو تحت فشار قرار میدی که.....
آنان که به سرمستی ما طعنه زنانند، بگذار بمانند به خماری که ز ما هیچ ندانند🙃