2777
2789
عنوان

گف رگمو میزنم+اسکرین

4157 بازدید | 85 پست

تاپیک فیلم و بخونید لطفا گف رگمو میزنم قضاوت بیجا هم نکنید چون همش تقصیر خودشه من کاریش نداشتم فقط چون دروغگو و بهونه آور و بدقول بود خواستم باهاش کات کنم هزار بار هم بهش فرصت دادم بخدا ولی امشب دیگه عاصی شدم

آنان که به سرمستی ما طعنه زنانند، بگذار بمانند به خماری که ز ما هیچ ندانند🙃

عزیزم پسر همسایه ما بخاطر دوست دخترش خودش دار زد   

هیچ کاری هم به دختره نداشتن،،خیالت راحت کات کن

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو بزنه 

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

سلام؛ ایشون نه رگشو میزنه نه خودشو دار میزنه نه سیانور میخوره

شما هم نه با فقط با ایشون... بلکه با هرکس دیگه ای هستید و حس میکنید داره به شعور و شان و شخصیتتون توهین میشه موظف هستید که رهاش کنید و هیچ مسئولیتی در مقابل اتفاقات بعدیش ندارید.

یه حسی بهم میگه چاخان میکنه🤔

بغلم کن که من از همه خستم توی این دود و دم غم میکشم از تو نفس من بغلم کن همین جوری که هستم بغلم کن که شکستم بغلم کن که من از دنیا بردیم عشق و آرامشو باور کن باتو دیدم 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز