2777
2789
عنوان

شغل آینده

206 بازدید | 26 پست

سلام بچه ها من میخوام بدونم که چه رشته ای بهتره از بین پزشکی و دندان من به زنان زایمان خیلی علاقه دارم اما خب به نظرم خیلی زحمتش بیشتره و باید ی عمومی بخونیم بعد حالا تازه آزمون تخصصی بدیم اگه اگه قبول شی تازه بدی تخصصو زنان بگیری ولی دندان خیلی راحت تره نظرتون راجع به در آمداشون چیه کدوم بیشتر در امد داره ؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم دقیقا اینجا گیر کردم ولی من تخصص ارتوپد دوس دارم

برای کشتن یک جامعه...روشی ساده به کارگیرید...بر فرهنگ آنان تمرکز کنید...ابتداکتابرا از آنها بگیرید...بعد سرشان رادرون تلویزیون فرو کنید.کارل پوپر
ولی تو کنکور دندان رتبه خیلی بهتری میخواد 

اره زیر ۱۵۰۰ میخواد😔😔😔کنکوری هستی اسنارتر

برای کشتن یک جامعه...روشی ساده به کارگیرید...بر فرهنگ آنان تمرکز کنید...ابتداکتابرا از آنها بگیرید...بعد سرشان رادرون تلویزیون فرو کنید.کارل پوپر
حالاشمابخون وقتی رتبه زیر2هزاراوردی بیانظرسنجی بذار

بابا  میدونستم بالاخره یکی همینو میگه عزیزم آدم باید هدف داشته باشه الان دیگه اینجوری نیست که آزمون بدی حالا هرچی قبول شدی الان دیگه همه پشت کنکور میمونن به خاطر رشته ای که میخوان حالا من باید تحقیق کنم بدونم که برا چی درس بخونم که چه رشته ای برم

بدبختی البته امسال نیستا 

برا سال ۱۴۰۰ هستی

برا سال ۱۴۰۰ هستی

نه الان میرم یازدهمم ۱۴۰۱ 🤦‍♀️البته من سال دهم روزی ۱۶ ساعت درس میخوندم و کل درس های دهم یازدهم دوازدهم رو ی بار خوندم خلاصه هاشم نوشتم که کارم راحت تر باشه 

نه الان میرم یازدهمم ۱۴۰۱ 🤦‍♀️البته من سال دهم روزی ۱۶ ساعت درس میخوندم و کل درس های دهم یازدهم دوا ...

افرین کار خوبی کردی همین جوری ادامه بده وگرنه پشیمون میشی😊