2777
2789
عنوان

شغل آینده

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 26 پست
افرین کار خوبی کردی همین جوری ادامه بده وگرنه پشیمون میشی😊

راست میگن که دیگه با وجود خیلیا اونایی که سهمیه دارن اونایی که تیزهوشانن و مدارس خیلی تاپن دیگه قبولی ی چیز غیر ممکنه برا بقیه البته من خودم مدرسم علامه طباطباییه 😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره واقعا الان دیگه خیلی سخت شده 

قبولی رو میگی ؟من برا ۱۴۰۰ میخوام بخونم ولی مجبورم امسال برم دانشگاه توکه راحتری خوب بخون

برای کشتن یک جامعه...روشی ساده به کارگیرید...بر فرهنگ آنان تمرکز کنید...ابتداکتابرا از آنها بگیرید...بعد سرشان رادرون تلویزیون فرو کنید.کارل پوپر
راست میگن که دیگه با وجود خیلیا اونایی که سهمیه دارن اونایی که تیزهوشانن و مدارس خیلی تاپن دیگه قبول ...

نه ابابا ول کن اینارو خدا اندازه تلاشت برات خیلی چیزا کنار میزاره خیلیا رو دیدم سهمیه داشتن فرزند شهید بودن ولی حسابداری ازاد خوندن انقدر ادمم دیدم هیچی نداشتن تو زندگی ولی رتبه شدن یا خارج از ایران بورسیه هستن تلاشتو بکن اینا همش حاشیس

برای کشتن یک جامعه...روشی ساده به کارگیرید...بر فرهنگ آنان تمرکز کنید...ابتداکتابرا از آنها بگیرید...بعد سرشان رادرون تلویزیون فرو کنید.کارل پوپر
راست میگن که دیگه با وجود خیلیا اونایی که سهمیه دارن اونایی که تیزهوشانن و مدارس خیلی تاپن دیگه قبول ...

مدرسه تیزهوشان کیلویی چند من خودم تیزهوشان بودم

اگه ترازت 7000هس امیدوار باش

هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن    تیکر بارداری نیست
مگه کسی رتبه بشه بورسیه میشه ؟؟؟

نه هرکسی که رزومه خوبی داشته باشه ربطی به دانشگاه و اینا هم نداره