2777
2789
عنوان

گشنگی و بارداری

143 بازدید | 20 پست

هفته دهمم به دوساعت نمیشه باز گرسنم میشه سوزش معده گرفتم🤦‍♀️

طبیعیه ایا؟

گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍میشه واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستی😍😍خدا ازم گرفتش بعد چهارسال انتظار واسه ارامش دلم دعا کنید😔امیدم از خدا قطع نشده منتظر اتفاقای خوبم🙏 دخترم ارامش زندگیم خدایا شکرت😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشبحالت من دارم میمیرم از حالت تهوع هیچی نمیتونم بخورم

منم حالت تهوع دارم باید بخورم چون نخورم حالم بدتر میشه

بی میلی میخورم دیگه با زور

گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍میشه واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستی😍😍خدا ازم گرفتش بعد چهارسال انتظار واسه ارامش دلم دعا کنید😔امیدم از خدا قطع نشده منتظر اتفاقای خوبم🙏 دخترم ارامش زندگیم خدایا شکرت😍

آره بابا من بعد از اینکه ویارم تموم شد تقریبا تا هفته ۱۶ ویار داشتم وهمش بالا میاوردم بعدکم کم اشتهام خپب شد جوری ک نصف شبا طفلی همسرمو از خواب بیدار میکردم بره از یخچال چیزی بیاره بخورم میگفت کاش جامونو در یخچال پهن کنیم😀

اره. حالا من کل بارداری اصلااا گرسنم نمیشد

من گرسنم میشه مخصوصا صبحا

آره بابا من بعد از اینکه ویارم تموم شد تقریبا تا هفته ۱۶ ویار داشتم وهمش بالا میاوردم بعدکم کم اشتها ...

😁منم ویار دارم ولی مجبورم بخورم چون گرسنم میشه شدید

من هرچی میزارم دهنم گلاب ب روت بالا میارم سریع چیکار کنم 😢

قرص دکتر به من داده ولی سعی کردم نخورم ترسیدم شاید ضرر داشته باشه حالا به دکترت بگو شاید بهت از اون قرصا بده

من سر بچه اولم 9 ماه کامل بالا میاوردم سر این بچمم همینم😢خیلی بده

خیلی بده منم 38 هفته و5 دز زایمان کردم تایه روز قبل زایمان بالا میوردم 

تمام هستی ام برای تو دلت فقط براااااای من.... مهرسامم
خانما شما ک الان تو این کرونا باردارین خداییش استرس ندارین؟

چرا خیلی استرس دا م جایی نمیرم اصلا

ولی دیگه باردار شدیم چاره نیس باید رعایت کنیم

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792