2789

وای عزیزم من یه هفتست دقیقا عمل کردم دیروز گچشو باز کردم

یه چماق بیحس رو صورتمه

برای شمام اینطور بود؟

سه برابر اندازه قبلشه

💜 مامانِ آقا سیمبا 🦁 🐈 🐯 متولد اول آذر ۹۸ تهران💚 من ۸۸ کیلو بودم تا تولدم به ۵۵ کیلو خواهم رسید و تا زنده ام با کالری شمار و ورزش نیمه حرفه ای فیکسش نگه میدارم💖 مامانِ آینده دلانی و جانا هستم👩‍👧‍👧
وای عزیزم من یه هفتست دقیقا عمل کردم دیروز گچشو باز کردم یه چماق بیحس رو صورتمه برای شمام اینطور ب ...

دکترا ک الان اجازه ندارن عمل کنن 

شماها چطور عمل میکنین

چند عمل کردی

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

دکترا ک الان اجازه ندارن عمل کنن  شماها چطور عمل میکنین چند عمل کردی

بعد از من ممنوع شد

۷ و نیم

💜 مامانِ آقا سیمبا 🦁 🐈 🐯 متولد اول آذر ۹۸ تهران💚 من ۸۸ کیلو بودم تا تولدم به ۵۵ کیلو خواهم رسید و تا زنده ام با کالری شمار و ورزش نیمه حرفه ای فیکسش نگه میدارم💖 مامانِ آینده دلانی و جانا هستم👩‍👧‍👧
چ خوب تو تهران؟

بله

عزیز ای دیشو میدی

دکتر اسماعیل زارع

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز