2777
2789

وای عزیزم من یه هفتست دقیقا عمل کردم دیروز گچشو باز کردم

یه چماق بیحس رو صورتمه

برای شمام اینطور بود؟

سه برابر اندازه قبلشه

💜 مامانِ آقا سیمبا 🦁 🐈 🐯 متولد اول آذر ۹۸ تهران💚 من ۸۸ کیلو بودم تا تولدم به ۵۵ کیلو خواهم رسید و تا زنده ام با کالری شمار و ورزش نیمه حرفه ای فیکسش نگه میدارم💖 مامانِ آینده دلانی و جانا هستم👩‍👧‍👧
وای عزیزم من یه هفتست دقیقا عمل کردم دیروز گچشو باز کردم یه چماق بیحس رو صورتمه برای شمام اینطور ب ...

دکترا ک الان اجازه ندارن عمل کنن 

شماها چطور عمل میکنین

چند عمل کردی

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دکترا ک الان اجازه ندارن عمل کنن  شماها چطور عمل میکنین چند عمل کردی

بعد از من ممنوع شد

۷ و نیم

💜 مامانِ آقا سیمبا 🦁 🐈 🐯 متولد اول آذر ۹۸ تهران💚 من ۸۸ کیلو بودم تا تولدم به ۵۵ کیلو خواهم رسید و تا زنده ام با کالری شمار و ورزش نیمه حرفه ای فیکسش نگه میدارم💖 مامانِ آینده دلانی و جانا هستم👩‍👧‍👧
چ خوب تو تهران؟

بله

عزیز ای دیشو میدی

دکتر اسماعیل زارع

2790
2778
2791
2779
2792