2789
عنوان

نفرین....

279 بازدید | 12 پست

یک بنده خدایی بود یک حسرت بزرگ گذاشته بود رو دل پدر مریضم مادرم خیلی کلافه بود گفت الهی حسرت دیدن عزیزانش بمونه به دلش من سه ماه بود به خاطر کرونا نرفتم پیش پدرم تا فوت شد و حسرت دیدنش موند به دلم الان دوماه حواسم بیشتر به حرف زدنم هست مامانم تا چیزی میخواد بگه میگم یادته گفتی اینجوری ولی برگشت سمت من حواست بشه 

واقعا آدم باید خیلی مراقب حرف زدنش باشه نفرین حتی به حقش هم گاهی برعکس جواب میده بزرگترین گناه‌ها با زبون صورت میگیره ....

هرچی آرزوی خوبه مال شما 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خیلی خوب گفتی من متنفررررررررم از نفرین و همیشه به مادرم میگم به خودت برمیگرده نگو و اطرافیانت رو ببخش .از خدا که نمیتونم بزرگتر باشیم 

من اونقد پشت سرم حرف های زشت میشنوم و اصلا به روی خودم نمیارم و وقتی طرف میبینم حال و احوال پرسی میکنم .و اصلا نفرین تا حالا نکردم

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊

دقیقااا 

نفرین خیلی حطرناکه من اصلا نفرین نمیکنم یعنی خیلی سعی امو میکنم

چون میترسم یه وقت نا حق باشه 

میگن روز قیامت به خاطر نفرین کردنای بیش از حد که تو دنیا کردیم جای ظالم و مظلوم عوض میشه

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

روایت داریم که لعن و نفرین نکنید، اگر کردید و نفرینتون به حق نبود به خودتون برمیگرده

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
قابل توجه بعضیا که میان میگن الهی هرکی رفت سفر برنگرده یا عروسی میگیره بدبخت بشه خودم دیدم بارها هم ...

دیروز من با شما تو یک تاپیک بودم درباره سفر و خوندم عقایدشون با شما مخالف بود و توهین و نفرین کردن متاسفانه ....

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

آره والا ، ولی آدم گاهی انقد دلگیر میشه که زبونش میره سمت نفرین

خب اون مواقع هم خیلی باید خودمون کنترل کنیم سخته ولی خدا اجر صبوریمون رو میده

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

روایت داریم که لعن و نفرین نکنید، اگر کردید و نفرینتون به حق نبود به خودتون برمیگرده

آخه حق بود متاسفانه ....

نمیتونم باز کنم مسیله رو اما فکر کن یک شخص آرزوش یک وعده غذاخوردن با عزیزش باشه ولی همسر اون شخص نذاره...

قابل توجه بعضیا که میان میگن الهی هرکی رفت سفر برنگرده یا عروسی میگیره بدبخت بشه خودم دیدم بارها هم ...

منم با اینکه باهاشون مخالفم ولی نهایتا توی دلم میگم چقدر بی فرهنگن

ولی تفرین اصلا

خود خدا جای حاق نشسته اگه اون آدمایی که میرن سفر حق الناس رو به جون بخرن خودشون با خدا طرفن ما دیگه چکارشون داریم

دیروز من با شما تو یک تاپیک بودم درباره سفر و خوندم عقایدشون با شما مخالف بود و توهین و نفرین کردن م ...

بله پس یادتون هست؟ 

ایشون پرستار بودن وظیفه قانونی و شرعیشونو انجام میدادن اگرچه حق میدم خسته شدن

هرچی فحاشی و نفرین بود در حق منی که قرنطینه هستم و مسافرا و عروس دومادا کردن... 

این انصاف نیس🌺

نه تو آنی که همانی، نه من آنم که تو دانی 
بله پس یادتون هست؟  ایشون پرستار بودن وظیفه قانونی و شرعیشونو انجام میدادن اگرچه حق میدم خسته ...

دیگه خسته بود بنده خدا اما لحنش درست نبود متاسفانه