میدونم خیلیا سرویس خیلی ساده دارن و شوهرم و مادرش زحمت کشیدن. اما اصلا نظر من رو نپرسیدن و رفتن یه سرویس زرد زرد خریدن. من طلای سفید دوست دارم. حالا با لباس عروس، اون همه زردی به نظرم قدیمی میاد و یاد عروسی عمه م میفتم. چی کنم؟ برم از کسی سرویس سفید قرض کنم برای عکس های عروسی؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈🎈🎈🎈بحث بابیشعور ممنوع😑فاز اونایی که تاپیک میزنن و میگن نظر نده اگه موافق نیستی یا اگه نظر بدی میگن اعتقاداتت بزار برا خودت نکن بزور توی سر دیگری رو درک نمیکنم /:اینجا دفتر خاطراتت نیست که دست هرکی دلت بخواد بدی برات یادگاری بنویسه یه سایت عمومیه نمیخواستی کسی دخالت نکنه اینجا نمینوشتی فازت درک نمیشه به مولا 😐😐من دخترم دختررر بادکنک دوست دارم به خودمم مربوطه میزارم تو پستام😒🎈اونروز یه خانوم میگفت: بادکنک برا ما ترکا معنی پوچ و توخالی بودن طرف میده منم اینجوری😶😐 نگاش میکردم توی تاپیک (خودم ترکم😍)🎈🎈🎈🤔فکر اینکه ندای لبیک از کعبه بلند بشه دیوونم میکنه😍الهم عجل الولیک الفرج🎈🙂❤!
واسه منم زرد خریدن. البته من خودم اختیار بشون دادن تا واسم خرید کنن. من ی سرویس بدلی گرفتم ک فوق العاده شیکم بود. تو آتلیه پرسیده بودن از خاهرشوهرام ک سرویسمو چن خریدن. سرویس اونارو بعد اینکه بم هدیه دادن انداختم. با زرد اصن نمیشه عکس انداخت انصافا
خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈🎈🎈🎈بحث بابیشعور ممنوع😑فاز اونایی که تاپیک میزنن و میگن نظر نده اگه موافق نیستی یا اگه نظر بدی میگن اعتقاداتت بزار برا خودت نکن بزور توی سر دیگری رو درک نمیکنم /:اینجا دفتر خاطراتت نیست که دست هرکی دلت بخواد بدی برات یادگاری بنویسه یه سایت عمومیه نمیخواستی کسی دخالت نکنه اینجا نمینوشتی فازت درک نمیشه به مولا 😐😐من دخترم دختررر بادکنک دوست دارم به خودمم مربوطه میزارم تو پستام😒🎈اونروز یه خانوم میگفت: بادکنک برا ما ترکا معنی پوچ و توخالی بودن طرف میده منم اینجوری😶😐 نگاش میکردم توی تاپیک (خودم ترکم😍)🎈🎈🎈🤔فکر اینکه ندای لبیک از کعبه بلند بشه دیوونم میکنه😍الهم عجل الولیک الفرج🎈🙂❤!
منم النگوامو بدون نظر خواهی خودشون رفته بودن زررررررد و فنری خریده بودن اونموقعم تازه ازین استخونیا مد شده بود.انقد ناراحت شدمممم همه دوستام ازاونا داشتن.منم همشو ک کامل دادن دراوردم گفتم مدرسه بم گیر میده تااااا اخرش عوض کردم.هرچند دوتاش رفت ولی ارزش داش.
💜💜💜💜💜عضو گروه مانکن های زیبا💜💜💜💜💜وزن اولیه ۸۹ 😒 وزن فعلی ۷۸ 🙁 وزن هدف ۶۵ 😍 💪🏻💪🏻💪🏻🌟ماااااا می توانییییممممممم🤗💪🏻💪🏻💪🏻 🌈🤞🏻عضو گروه بنفش🦦🌈
شما سرویسو تو تالار میدین؟؟؟؟؟مگه عهد قجره؟؟ سرویس منو همون موقع که خریدیم همسرم دیگه داد دست خودم
عهد قجز چیه اینکه دوماد یه هدیه ای روز عروسی جلو بقیه بده نشانه عهد قجریه؟🤔🎈
شکوفه های زندگی من، عزیزای دلم، ثروت و امیدای دل مامان نیایش، دختر قشنگ و معصوم من، یاسمین زیبا و پسر خوش اخلاق و نازم، محمد یاسین دلبرم مادر فداتون، تا ابد بمونین برام😘🥰😍