2777
2789
عنوان

سرویس طلای عروسیم زرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1054 بازدید | 55 پست
اهام شما مال کدوم کشورید که رسومات اصل ایرانی رو عهد قجری میدونید اونوقت؟  پز.زیر.پوستی# &nb ...

من ایرانی ام ترک همدانم تهران زندگی میکنم 

پز ندادم عزیزم اون موقع طلا گرمی ۱۰۰بود کل اون سه تیکه شد ۵۰۰

منم دو هفته بعد عروسیم همه سرویس و طلاهامو فروختم ماشین خریدیم

ولی میخوام بگم این که سرویسو شب عروسی تو تالار بدن به عروس خیلییی قدیمی شده

من خودم به شخصه متنفرم از صحنه ای که ده نفر ریختن سر عروس تا گوشواره اش رو بندازن

واقعا فکر کنم مال ۲۰سال پیشه چون اخرین بار من خدود ۴سالگیم دیدم

خب ما جدا جدا میدیم اون خانوم دارن به رسومات توهین میکنن  مثلا یه سردیس شب عقد میدیم یکی دیگه ...

توهین که نه

زندگی یه چیز شخصیه

شوهر من اصلا طلا نخرید فک نکنم به هیچ رسم و رسومی برخورده باشه

من اعتقادم اینه هرجور حال میکنیم همون کار رو بکنیم

تا زمانی که به کسی آسیبی نرسونیم چه اشکالی داره راه خودمون رو بریم 🌺💖

زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست... 💖💖

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا نه عروسی رفتیم نه مهمونی نه شیرینی گرفتیم نه کیک تولدی اخرش این شد وای بهه حال اوناکه رعایت نمی ...

ان شاالله زود شفا بگیرن. به خدا ما هم ۵ ماه مراسممون عقب افتاد و آخر گفتیم بی مراسم بریم سر زندگی که کسی رو مریض نکنیم

عههه چ جالب.همچنین.اصالتا دارابی هستی؟ مال کدوم محله

بله عزیزم نمیدونم محلشو ولی خونمون طرفای بیمارستانه😐😐🎈بچه بودم اومدین شیراز😓😓

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈🎈🎈🎈بحث بابیشعور ممنوع😑فاز اونایی که تاپیک میزنن و میگن نظر نده اگه موافق نیستی یا اگه نظر بدی میگن اعتقاداتت بزار برا خودت نکن بزور توی سر دیگری رو درک نمیکنم /:اینجا دفتر خاطراتت نیست که دست هرکی دلت بخواد بدی برات یادگاری بنویسه یه سایت عمومیه نمیخواستی کسی دخالت نکنه اینجا نمینوشتی فازت درک نمیشه به مولا 😐😐من دخترم دختررر بادکنک دوست دارم به خودمم مربوطه میزارم تو پستام😒🎈اونروز یه خانوم میگفت: بادکنک برا ما ترکا معنی پوچ و توخالی بودن طرف میده منم اینجوری😶😐 نگاش میکردم توی تاپیک (خودم ترکم😍)🎈🎈🎈🤔فکر اینکه ندای لبیک از کعبه بلند بشه دیوونم میکنه😍الهم عجل الولیک الفرج🎈🙂❤!
من ایرانی ام ترک همدانم تهران زندگی میکنم  پز ندادم عزیزم اون موقع طلا گرمی ۱۰۰بود کل اون سه ت ...

اهام نمیدونم تفکراتتون رو کجا جمع کردید ولی طرفای ما کسی نمیریزه سر عروس دومادخودش خیلی شیک میده به عروس دوست داشت میپوشه نداشت نمیپوشه😆🎈

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈🎈🎈🎈بحث بابیشعور ممنوع😑فاز اونایی که تاپیک میزنن و میگن نظر نده اگه موافق نیستی یا اگه نظر بدی میگن اعتقاداتت بزار برا خودت نکن بزور توی سر دیگری رو درک نمیکنم /:اینجا دفتر خاطراتت نیست که دست هرکی دلت بخواد بدی برات یادگاری بنویسه یه سایت عمومیه نمیخواستی کسی دخالت نکنه اینجا نمینوشتی فازت درک نمیشه به مولا 😐😐من دخترم دختررر بادکنک دوست دارم به خودمم مربوطه میزارم تو پستام😒🎈اونروز یه خانوم میگفت: بادکنک برا ما ترکا معنی پوچ و توخالی بودن طرف میده منم اینجوری😶😐 نگاش میکردم توی تاپیک (خودم ترکم😍)🎈🎈🎈🤔فکر اینکه ندای لبیک از کعبه بلند بشه دیوونم میکنه😍الهم عجل الولیک الفرج🎈🙂❤!
توهین که نه زندگی یه چیز شخصیه شوهر من اصلا طلا نخرید فک نکنم به هیچ رسم و رسومی برخورده باشه من ...

خوب اون توهین کرد😐🎈بسلامتی خوشبخت باشید

اهام نمیدونم تفکراتتون رو کجا جمع کردید ولی طرفای ما کسی نمیریزه سر عروس دومادخودش خیلی شیک میده به ...

ترجیح میدم جوابتو ندم...چون دیدم که هی به کاربرای دیکه میگی توهین توهین

ان شاالله زود شفا بگیرن. به خدا ما هم ۵ ماه مراسممون عقب افتاد و آخر گفتیم بی مراسم بریم سر زندگی که ...

انشالله خدادخیرت بده 

ممنون از دعات

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗

میخوای عروسی بگیری😐😐

شوخی کردم مبارکت باشه😘😁😁

دوست عزیزم من یک پیشنهاد دارم برات

اگه سرویس طلا تو نمیخوای بندازی میتونی وقتی رفتی تاج ببینی ازشون بپرسی گوشواره ستش رو هم دارن بعضی ها اکسسوری ها مربوطه رو دارند که خیلیم شیکه

مثلا اگه ی جفت گوشواره آویز بندازی دیگه بلنده گردنبند نمیخواد

من خیلیا رو دیدم برای عروسیشون سرویشون رو نمين ازن چون ممکنه گم بشه از همینا استفاده میکنن مثلا عروس خودمون گردنبند مرواریدی انداخت

بسته به بودجتون داره 

بازم تبریک میگم

نه چیزی من چیزی رو گفتم که این روزا تو تایپیکها زیاد شده جروبحث‌هایی که هیچ کدوم از طرفین قانع نمیشن ...

بخدا عروسی گرفتن حق الناسه خب ماهاکه نمیگیریم مگه دل نداشتیم 

من الان همکار شوهرم رفته عروسی شلوغ بخدا وقتی بهش فکر میکنم ممکنه ناقل باشه وهمسر منم مریض کنه به عروس فحش میدم خیلی سخته خدارحمون کنه فقط تنمون سلامت باشع😭😭😭😭😭😭