2777
2789
عنوان

سرویس طلای عروسیم زرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1054 بازدید | 55 پست
وا مگه میخوای قبلش بپوشی خب میرید و اتلیه بعد میاین  تالار بهت میدن دیگه😐بعدم اصلا ضایع نیست ی ...

خب آره دیگه واسه مراسم میپوشه با همونم می‌ره اتلیه

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سفیدش کنی فایده نداره سریع دوباره زرد میشه. اگه ظریف هست زشت نیست زرد. منم سرویسم زرد بود کامل ولی ظریف بود خیلی قشنگ بود تو لباسم

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

خب آره دیگه واسه مراسم میپوشه با همونم می‌ره اتلیه

واقعا؟ ماکه اینجا دوماد توی تالار میده به عروس شیرازیم😐😐شما کجایید؟

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈🎈🎈🎈بحث بابیشعور ممنوع😑فاز اونایی که تاپیک میزنن و میگن نظر نده اگه موافق نیستی یا اگه نظر بدی میگن اعتقاداتت بزار برا خودت نکن بزور توی سر دیگری رو درک نمیکنم /:اینجا دفتر خاطراتت نیست که دست هرکی دلت بخواد بدی برات یادگاری بنویسه یه سایت عمومیه نمیخواستی کسی دخالت نکنه اینجا نمینوشتی فازت درک نمیشه به مولا 😐😐من دخترم دختررر بادکنک دوست دارم به خودمم مربوطه میزارم تو پستام😒🎈اونروز یه خانوم میگفت: بادکنک برا ما ترکا معنی پوچ و توخالی بودن طرف میده منم اینجوری😶😐 نگاش میکردم توی تاپیک (خودم ترکم😍)🎈🎈🎈🤔فکر اینکه ندای لبیک از کعبه بلند بشه دیوونم میکنه😍الهم عجل الولیک الفرج🎈🙂❤!

واسه منم زرد خریدن. البته من خودم اختیار بشون دادن تا واسم خرید کنن. من ی سرویس بدلی گرفتم ک فوق العاده شیکم بود. تو آتلیه پرسیده بودن از خاهرشوهرام ک سرویسمو چن خریدن. سرویس اونارو بعد اینکه بم هدیه دادن انداختم. با زرد اصن نمیشه عکس انداخت انصافا

وا مگه میخوای قبلش بپوشی خب میرید و اتلیه بعد میاین  تالار بهت میدن دیگه😐بعدم اصلا ضایع نیست ی ...

شما سرویسو تو تالار میدین؟؟؟؟؟مگه عهد قجره؟؟

سرویس منو همون موقع که خریدیم همسرم دیگه داد دست خودم

ماهم.استان فارسیم

کجاش؟🎈

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈🎈🎈🎈بحث بابیشعور ممنوع😑فاز اونایی که تاپیک میزنن و میگن نظر نده اگه موافق نیستی یا اگه نظر بدی میگن اعتقاداتت بزار برا خودت نکن بزور توی سر دیگری رو درک نمیکنم /:اینجا دفتر خاطراتت نیست که دست هرکی دلت بخواد بدی برات یادگاری بنویسه یه سایت عمومیه نمیخواستی کسی دخالت نکنه اینجا نمینوشتی فازت درک نمیشه به مولا 😐😐من دخترم دختررر بادکنک دوست دارم به خودمم مربوطه میزارم تو پستام😒🎈اونروز یه خانوم میگفت: بادکنک برا ما ترکا معنی پوچ و توخالی بودن طرف میده منم اینجوری😶😐 نگاش میکردم توی تاپیک (خودم ترکم😍)🎈🎈🎈🤔فکر اینکه ندای لبیک از کعبه بلند بشه دیوونم میکنه😍الهم عجل الولیک الفرج🎈🙂❤!

منم النگوامو بدون نظر خواهی خودشون رفته بودن زررررررد و فنری خریده بودن اونموقعم تازه ازین استخونیا مد شده بود.انقد ناراحت شدمممم همه دوستام ازاونا داشتن.منم همشو ک کامل دادن دراوردم گفتم مدرسه بم گیر میده تااااا اخرش عوض کردم.هرچند دوتاش رفت ولی ارزش داش.

💜💜💜💜💜عضو گروه مانکن های زیبا💜💜💜💜💜وزن اولیه ۸۹ 😒 وزن فعلی ۷۸ 🙁 وزن هدف ۶۵ 😍               💪🏻💪🏻💪🏻🌟ماااااا می توانییییممممممم🤗💪🏻💪🏻💪🏻                              🌈🤞🏻عضو گروه بنفش🦦🌈
شما سرویسو تو تالار میدین؟؟؟؟؟مگه عهد قجره؟؟ سرویس منو همون موقع که خریدیم همسرم دیگه داد دست خودم

عهد قجز چیه اینکه دوماد یه هدیه ای روز عروسی جلو بقیه بده نشانه عهد قجریه؟🤔🎈

عزیزم میتونی بدی برات آبکاری بکنن 

البته حتما جایی ببر که کیفیت کارشون بالا باشه

شکوفه های زندگی من، عزیزای دلم، ثروت و امیدای دل مامان نیایش، دختر قشنگ و معصوم من، یاسمین زیبا و پسر خوش اخلاق و نازم، محمد یاسین دلبرم مادر فداتون، تا ابد بمونین برام😘🥰😍