2777
2789
عنوان

کارای بچگونه

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 35 پست
من هنوز ی وقتایی ی گوشه بیسکوییت رو میزنم تو چایی و میخورم.خیلیام دیدن انجام میدن.

اون که کار هرروزمه🙈😂

توی این روزهایی که زندگی دشوار شده، ملاحظه همدیگه رو بکنیم✨💙

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بعضی وقتا نون تیلیت میکنم تو چایی و اینگونه حال همسرجان رو بد میکنم انقدم به به و چه چه میکنم که نگو ...

بیچاره شوهر جان ک شاهده همچین چیزیه

نی نی یار جونم قبل ترکوندن ی ندا بده شاید پشیمون باشم🙃           یک وقتهایی هست مچ خودت رو در حال انجام دادن کاری میگیری که قبلا دیگران رو بابتش قضاوت کرده بودی. خیلی هولناکه، روبه رو شدن با خودت.
بعضی وقتا نون تیلیت میکنم تو چایی و اینگونه حال همسرجان رو بد میکنم انقدم به به و چه چه میکنم که نگو ...

خدا نکشتت😂

من هنوزم عین بچگیام بغض میکنم و گریه میکنم😢

نی نی یار جونم قبل ترکوندن ی ندا بده شاید پشیمون باشم🙃           یک وقتهایی هست مچ خودت رو در حال انجام دادن کاری میگیری که قبلا دیگران رو بابتش قضاوت کرده بودی. خیلی هولناکه، روبه رو شدن با خودت.
خجالت بکش خرس گنده😂😂😂 منم عاشق اسمارتیز و چوب شور و اون شکلات پمادی هام

قهلمممم،ووییی منم

هممون اینطورییم😭💛💛💛💛💚💚💚

ن دقت کردم خیلیا اونطوری نیستن گریه ی منو دختر دوسالم کپ همه لب و لوچماویزون میشه بعد گریه

من شوهرم واسه ایلین بیسکوئیت مادر و پاستیل و اسمارتیز میخره بیشترش من میخورم یا ایلین میبریم پلک بعضی اوقات تاپ بازی میکنم البته خیلی هم سنم زیاد نیست 20 سالمه☺☺

خدایا باهات قهرم خدا صدام نمیشنوی خدایا دنیات دیگه بوی زندگی نمیده خدایا تو را به خدایی ات قسم تمومش کن خیلی خسته ام
من شوهرم واسه ایلین بیسکوئیت مادر و پاستیل و اسمارتیز میخره بیشترش من میخورم یا ایلین میبریم پلک بعض ...

ای جانم😍🍩🎈💚