2777
2789
عنوان

کارای بچگونه

264 بازدید | 35 پست

من هنوز اسمارتیز میخورم مثل بچگیام فکر میکنم قرصه و الان زیباترین دختر دنیا میشم،شما چکار میکنید؟

توی این روزهایی که زندگی دشوار شده، ملاحظه همدیگه رو بکنیم✨💙

من هنوز بيسکوئيت مادر و شیر میخورم. 

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هنوز بيسکوئيت مادر و شیر میخورم. 

منم 

نی نی یار جونم قبل ترکوندن ی ندا بده شاید پشیمون باشم🙃           یک وقتهایی هست مچ خودت رو در حال انجام دادن کاری میگیری که قبلا دیگران رو بابتش قضاوت کرده بودی. خیلی هولناکه، روبه رو شدن با خودت.

من لباس میخرم تا روزی ک بخوام برا جایی بپوشم تو خونه میپوشم و همش جلو ایینم

نی نی یار جونم قبل ترکوندن ی ندا بده شاید پشیمون باشم🙃           یک وقتهایی هست مچ خودت رو در حال انجام دادن کاری میگیری که قبلا دیگران رو بابتش قضاوت کرده بودی. خیلی هولناکه، روبه رو شدن با خودت.

من هنوز ی وقتایی ی گوشه بیسکوییت رو میزنم تو چایی و میخورم.خیلیام دیدن انجام میدن.

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰
من لباس میخرم تا روزی ک بخوام برا جایی بپوشم تو خونه میپوشم و همش جلو ایینم

ووییی منم😂😂😂

دوتا بچه دارم هنوز بابام وقتی مریضی چیزی میشم ی بسته شکلات برام میاره تو ی هفته تمومش میکنم

دوتا بچه دارم هنوز بابام وقتی مریضی چیزی میشم ی بسته شکلات برام میاره تو ی هفته تمومش میکنم

ای جان😍😍😍