2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرد؟ پروفایل زنونه؟ درستیدن شام؟ داشتن بچه؟ مطمئنی جنسیتتو درست انتخاب کردی؟

چ حوصله اي داريابه چ چيزايي دقت ميكني .من هركاري ميكردم نميشد رو گوشي خودم ني ني سايتو نصب كنم .همسرم رو گوشي خودش نصب كرد .

چ حوصله اي داريابه چ چيزايي دقت ميكني .من هركاري ميكردم نميشد رو گوشي خودم ني ني سايتو نصب كنم .همسر ...

خب میتونی جنسیت رو عوض کنی 

و اینکه مطمئن باش هر کس دیگه ای هم جای من بود گیر میداد

پاي مرغو چجوري ميخوريم عزيزم ؟من ميپزم عصارشو ميريزم تو غذا

من الان پای مرغ و با سیر پیاز میزارم میجوشه یه خورده توش رب میزنم با زردچوبه زیرشم کم تا آبش غلیظ بشه جا بی افته بعد تو آبش نون ریز میکنم میخورم الان چون مریضم خونه تنهام حوصله چیز دیگه ای ندارم بزارم یه غذای من در آوردی میشه دیگه که گشنه نمونم 

خب میتونی جنسیت رو عوض کنی  و اینکه مطمئن باش هر کس دیگه ای هم جای من بود گیر میداد

اما بنظر من اصلا چيز مهمي نيست .اگر يكم فكني متوجه ميشي كه من خانومم .سوالاي جنسي نميپرسم كه مهم باشه .همش راجب اشپزي بچه داري ارايشگاهو ......ولي واقعا خانومم ♥️

پاي مرغو چجوري ميخوريم عزيزم ؟من ميپزم عصارشو ميريزم تو غذا

من چند شب پیش درست کردم،اول پیاز داغ درست کردم بعد سیب زمینی و هویج نگینی،نمک زردچوبه و دارچین اویشن فلفل سیاه رب  زدم ،بد پای مرغ اضافه کردم آب هم ریختم روش گذاشتم قشنگ جا افتاد و لعاب انداخت،خیلی خوشمزه شد👍

من الان پای مرغ و با سیر پیاز میزارم میجوشه یه خورده توش رب میزنم با زردچوبه زیرشم کم تا آبش غلیظ بش ...

نوش جان اتفاقا خيلي پرخاصيته .اميدوارم هرچه زودتر خوب شي