2777
2789
عنوان

گیاهخواری🥬🥒🌶🥑🍐🥝

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 50 پست
نه عزیزم تو ایران همه میتونن درمورد سبک زندگیت نظر بدن و تصمیم بگیرن جز خودت 🤔😅

وااای دقیقا ها🤣🤣

حالا طرف زندگی خودش یکی میخواد بشینه براش گریه کنه بعد چنان تز همه چیز دونی بر میداره که بیا و ببین.

شاید اینه که هیچکدوممون حس خوشبختی نداریم🥺

کارما  
شما با این حرفا و خصوصا اون "کارما" در امضات مشخصه در توهمات سیر میکنی

من این توهماتم خیلی برام شیرینتر از توهین به دیگرانه.

حداقل برای خودم مسیری تعیین کردم که ادامه بدمش و دل بقیه رو با حرفام به درد نیارم.

برات آرزوی موفقیت و خوشبختی دارم بانو❤️

کارما  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وااای دقیقا ها🤣🤣 حالا طرف زندگی خودش یکی میخواد بشینه براش گریه کنه بعد چنان تز همه چیز دونی بر م ...

من فقط دلم میخواد از این خراب شده برم 😔 جایی که برا طبیعت و حیوونا و آدما ارزش قائل باشن

اما با این قیمت ارز فقط باید بسوزم و بسازم 

تمام کسانی که سرشون روی گردن خودشون هست رو دوست میدارم  
ممنون عزیزم خوشحال میشم برام بفرستید البته هر موقع که حوصله داشتید آخه معمولا غذاهای توی نت یک جورین ...

چشم گلم ،حتما سر فرصت لیست غذاهامو با عکساش یه تایپیک میزنم و حتما منشنتون میکنم❤️❤️

کارما  
منم اهل برنج نیستم ولی خب مثلا لازانیاگیاهی چجوریه

عزیزم سویا رو بجوشون،بعد پیاز داغ درست کردن و وقتی آب سویا رو ک گرفتین و ریختین تو تابه کمی آبلیمو هم بهش بزن و خووووب تفت بده و به موادت هویج و رب و قارچ و فلفل دلمه بزن،این مواد میانبه لازانیات

خیلییی خوشمزست حتما امتحان کن 

کارما  
بازم میگن مطالعه     شما سبک زندگیتو انتخاب کردی به کسی هم ربطی نداره اما تو تاپیکت علنا ...

من ابدا قصد بی احترامی به شما  و کسایی که تو تایپیکم هستن رو نداشتم و ندارم،اگه همچین چیزی بوده عذر میخوام ازتون.

سبک زندگی من کاملا متعلق به خودمه و به کسی مربوط نیست،و نقطه ی مقابل سبک زندگیه شماست که ابدا به من مربوط نیست.

هدفم از این تایپیک ایجاد دلخوری نبود،گفتم که مایل بودم تجربیاتمو اشتراک بذارم،شاید بد حرف زدم و بد منظورمو رسوندم.

ولی حرف شمام درسته همونطوری که گیاهخواری هنوز نظریست و ثابت نشده دقیقا همه چیز خواری انسانم تو دایره ایی از ابهامه.انسان هنوز خیلی راه نرفته داره...

موفق باشین❤️

کارما  
من کاری به مافیا ندارم  دانشمندی که کتاب مینویسه مافیا نیست نفعی هم براش نداره ده ها هزارانم ...

چرا من باید همنوعمو تحقیر کنم؟من هیچوقت همچین چیزی قصدم نبود عزیزم

هر کس مختاره سبک زندگیشو خودش تعیین کنه.

موفق و خوشبخت باشی عزیزم❤️

کارما  
من فقط دلم میخواد از این خراب شده برم 😔 جایی که برا طبیعت و حیوونا و آدما ارزش قائل باشن اما با ای ...

دست رو دلم نذار که خونه خونه.

اینجا ما انسانها جونمون بی ارزشه چه مونده به حیوانات زبون بسته.🥺

کارما