2777
2789
عنوان

گیاهخواری🥬🥒🌶🥑🍐🥝

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 50 پست
عزیزم مطالعه شامل همه نوع کتاب میشه،فقط کتاب مذهبی مطالعه نکن❤️ طبیعت سهمه هممونه،نه من شما رو میشن ...

عزیز دلم اتفاقا من جز خود قرآن و نهج الباغه تقریبا میتونم بگم هیچ کتاب مذهبی دیگه ای رو مطالعه نکردم چون بنطرم این دو کتاب رو اگه کامل بخونیم همه چیزو میتونم ب معنای واقعی توش پیدا کنم ولی از بچگی ب کتاب و کاتخونی عالاقه زیادی دارم و خداروشکر تاحالا همین عالاقمم تو زندگیم خیلی بهم کمک کرده و تاثیر داشته همین ک دختر ۸ سالم هم مثل خودم عاشق کتابو کتابخونیه رو حاصل همین عاقم میبینم من هیچ توهینی نکردم ب شما از اول تاپیکتون ولی شما بدون حتی فکر کردن و شناخت من  و جواب درست دادن به سوالم فقط گفتین یه کم مطالعه کن ! معنی این حرفتون چیه الان باز همونو تکرار کردین فقط کتاب مذهبی نخون! یعنی شما مذهبی گیاهوار ندیدین ؟! فقط غیر مذهبیا گیاهخوارن؟! اتفاقا من خودم اصلا ادم مذهبی هم نیستم! ولی باز بیشتر بهم ثابت شد که گیاهخواری نماد روشنفکری نیست! شما هم حیطه مطالعتو یه کم وسیع تر کن و فقط راجع ب گیاهخواری مطالعه نکن

من هیچوقت همچین جسارتی نمیکنم عزیزم من خودم گوشت خوار بودم از نوع شدیددد ،بخاطر حال خوبی که الان دا ...

لحن بیانتون بد بود وگرنه اینکه آدم تجربیاتشو با دیگران ب اشتراک بزاره خیلی خوبه ❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا آخه؟؟؟ عزیزم تفاله ی سویا نه دانه ی سویا هم ضرر داره؟؟؟چقد بد

بد نیس اینم بدونید که سویایی ک در ایران وجود داره کلا تراریخته هس پس نخوردنش خیلی بهتر از خوردنشه

مرسی گلم بقیه چیزاروچی می کنیدمثلاخورشت چی 

خورشت همون چیزی که هست فقط گوشتو حذف کن و قارچ یا سویا اضافه کن

و یا ماش پلو هم فوق العادست

میتونی بادمجان و کدو هم سرخ کنی با غذا،رشته پلو درست کن و در کنارش سویا سرخ کن

والا من خودم مصرف سویام فراوان بالاست چون خودمو همسرم دوست داریم😅

کارما  
بد نیس اینم بدونید که سویایی ک در ایران وجود داره کلا تراریخته هس پس نخوردنش خیلی بهتر از خوردنشه

بله متاسفانه حرفتون درسته

از سویا های بسته بندی استفاده میکنیم که روش نوشته غیرتراریخته

کارما