2789
عنوان

گیاهخواری🥬🥒🌶🥑🍐🥝

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 50 پست
ما جز ببعی که تو حیاط بستیم گیاهخوار نداریم تو خونمون

گیاهخواری کار هر کسی نیست عزیزم،یه اراده ی قوی میخواد که به نفع محیط زیست و موجودات دیگه پا روی امیال حیوانی که تو وجود تمام انسانها هست بگذاریم🙏🏻

کارما  
گیاهخواری کار هر کسی نیست عزیزم،یه اراده ی قوی میخواد که به نفع محیط زیست و موجودات دیگه پا روی امیا ...

شما با این حرفا و خصوصا اون "کارما" در امضات مشخصه در توهمات سیر میکنی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از جامعه ی ما نمیتونی توقع احترام داشته باشی من اینجور بحثارو زیاد دیدم به نظرم اگر میخوای اعصابتو ب ...

ببخشید من چ بی احترامیکردم ؟!🤔 درضمن خودتونم جز همین جامعه هستین

این مبحث انقدر طولانیه ک از بحث ما خارجه فقط بدون پروتئینی و امینو اسیدی ک ما از گوشت میگیریم با هیچ ...

عزیزم این حرفت کاملا اشتباهه،سیستم عصبی موجودات با گیاهان کاملا فرق داره،دردی که انسان میکشه رو همون حیواناتم میکشن اما گیاه سیستم دردش با موجودات فرق داره.

و پروتئینی که میگین طی تحقیقات پروتئین حیوانی اصلا جذب بدنمون نمیشه،اکثرا مریضی ها هم از گوشت ایجاد میشه ساده تربنش نقرس هستش.

کمی مطالعه داشته باشیم نه برای خودمون بخاطر محیط زیستمون❤️

کارما  
میشه از غذا و ترکیبات غذاییتون بگید من رژیمم و دوست دارم فعلا هفته دو روز گیاهخواری داشته باشم ولی م ...

عزیزم ساده ترین غذای دم دستی همون ماکارونی با سویاست که راحت هست،غذای راحت بخوایین درست کنین چون نمیخواین گیاهخوار مطلق باشین،قورمه سبزی و قیمه گیاهی درست کنین.

تو قورمه قارچ بریزین و قیمه رو سیب زمینی رو مکعبی کنید و با پیاز و لپه بپزین و با لیمو عمانی و با بادمجان و کدو عالیه

اگه غذا های متنوع و جدید گیاهی بخواین هم براتون بگم

کارما  
عزیزم ساده ترین غذای دم دستی همون ماکارونی با سویاست که راحت هست،غذای راحت بخوایین درست کنین چون نمی ...

ممنون عزیزم خوشحال میشم برام بفرستید البته هر موقع که حوصله داشتید آخه معمولا غذاهای توی نت یک جورین یا ادویه و گیاه های خاصی دارن که در دسترس نیست 

میشه بگی چی می خوری چجوریه

انواع کوکو

انواع ماکارونی

بتیمچه

برنج با انواع خورشت گیاهی

ماکارونی و لازانیا گیاهی

پیراشکی گیاهی

غذا خیلی زیاده ،گاها تو هفته فقط یبار برنج درست میکنم🙃

خیلیییی حال روحی و جسمیم فرق کرده از وقتی گیاه میخورم

کارما  
چون مطالعه دارم میگم 💓

عزیزم مطالعه شامل همه نوع کتاب میشه،فقط کتاب مذهبی مطالعه نکن❤️

طبیعت سهمه هممونه،نه من شما رو میشناسم نه شما من رو،هدفم از تایپیکم این نیست بحث بی فایده و آخرش دلخوری پیش بیاد،کمی مقاله های گیاهخواری مطالعه کن

کارما  
عزیزم این حرفت کاملا اشتباهه،سیستم عصبی موجودات با گیاهان کاملا فرق داره،دردی که انسان میکشه رو همون ...

بازم میگن مطالعه  

شما سبک زندگیتو انتخاب کردی به کسی هم ربطی نداره

اما تو تاپیکت علنا داری میگی من خیلی مطالعه کردم گیاه خوار شدم بقیتون مطالعه نکردین و بی سوادین

والا ما تا حالا دانشمند و اندیشمند گیاهخوار به جز سه چهار مورد ندیدیم

هر کتاب بیولوژی معتبری هم شما بخونین انسان رو همه چیز خوار میدونن چون در DNA ما از هفتاد هزار سال پیش انزیم تجریه کننده امینو اسید بوده در حالی که سلولز گیاهان سبز در بدن ما بسیار ناقص تجزیه میشه و جذبش هم خیلی خیلی خیلی ناقصه

در حقیقت بدن ما ابدا توانایی تجزیه دقیق و کامل سلولز رو نداره

ولی امینو اسید گوشت کاملا تجزیه میشه و بدن ما این توانایی رو از ابتدای خلقت داشته و اکتسابی و جهش یافته هم نبوده چون در موجودات مشابه انسان هم هست

شما برید موجودات شبیه به انسان رو نگاه کنید (که نیاکان ما هستند)

یا دندون های به جا مونده از ده ها هزار سال قبل (اون موقع گیاه بود گوشت بوده) چرا انسان گوشت رو در کنار گیاه انتخاب کرده؟

حرف شما فقط در حد فرضیه چند دانشمنده 

اینقدر دیگران رو بدون مطالعه و خودتون رو عالم معرفی نکنید .

سبک زندگی دیگران و اسیبی که به بدنتون میزنید ربطی به کسی نداره اما شما با دید خودبرتربینی دارید نگاه میکنید 

موفق باشین

پروردگارا نگذار دعا کنم که مرا از دشواری ها و خطر های زندگی مصون داری بلکه دعا میکنم در رویارویی با آن ها بی باک و شجاع باشم , نگذار از تو بخواهم درد مرا تسکین دهی بلکه توان چیرگی بر آن را به من ببخش ...پروردگارا تنها تو هستی که میتوانی تلنگری بزنی بر این دل درمانده تا شاید بفهمد از دست دادن تو سخت ترین از دست دادن هاست پروردگارا به من آرامشی ده تا بپذیرم هر آن چه را نمیتوانم تغییر دهم  و شجاعتی ده تا تغییر دهم هر آنچه را میتوانم تغییر دهم و بصیرتی ده تا تفاوت این دو را درک کنم پروردگارا اگر روزی فراموش کردم خدای بزرگی دارم فراموش نکن بنده ی کوچکی داری پروردگارا به جز خودت به کسی واگذارم نکن تویی پروردگار من پس قرار ده بی نیازی را در نفسم , یقین را در دلم , روشنی را  در دیده ام و بصیرت در قلبم پروردگار من بهترینم چقدر در زمین تنهایی و عجب صبری داری که با این همه گناه هنوز هم بنده ات را ناامید نمیکنی پروردگارا خودت میدانی که من به جز تو کسی را ندارم  دستم را رها نکن پروردگارا کمکم کن تا شیعه شایسته علی بن ابی طالب(ع) باشم امیر بی ادعایی که میگریست و در  مسجد کوفه عاشقانه صدایت میرد که : مَوْلاىَ يا مَوْلاىَ اَنْتَ الْغَنِىُّ وَ اَنَا الْفَقيرُ وَ هَلْ يَرْحَمُ الْفَقيرَ اِلا الْغَنِىُّ / مَوْلاىَ يا مَوْلاىَ اَنْتَ الْكَبيرُ وَ اَنَا الصَّغيرُ وَ هَلْ يَرْحَمُ الصَّغيرَ اِلا الْكَبيرُ.
مطالعه هم زیاد داریم اتفاقا شما شاید کتاب گلچین کردینو ازنظر میلیون ها مخصص تغذیه نظر ده نفروخوندین ...

عزیزم من قصد جسارت نداشتم که بگم شما مطالعه ندارین،منظورم از مطالعه ،مطالعه کتابهای مرتبط ب گیاهخواری هستش

میدونین ما تو جهان چقد مافیا داریم؟میدونین تا همین چندسال قبل دکترا سیگار کشیدن رو برای بدن خوب میدونستن؟یه مقاله ی خارجی با قاطعیت میگفت تبلیغ گوشت خواری مافیا گوشت هستش که اصلا براشون سلامت انسانها مهم نیست

اطرافتون آدمی نیست نارسایی کلیوی و یا قلبی داشته باشه؟اکثرا بهشون میگن گوشت قرمز سمه!!!

بهتره کمی بیشتر فکر کنیم،همین خود منم تا چندسال قبل گوشتخوار شدید بودم،پس هیچوقت قصدم جسارت نیست 🙏🏻

کارما  
از جامعه ی ما نمیتونی توقع احترام داشته باشی من اینجور بحثارو زیاد دیدم به نظرم اگر میخوای اعصابتو ب ...

😜😜

واقعا حرفت درسته ها،نمیدونم مشکل ما دقیقا کجاست زورمون به چیزی نرسه قشنگ شروع میکنیم توهین و فحاشی😅😅

کارما  
اصلا دوس ندارم توهین کنم ولی یه چیزی ک دیدم چرا ۹۰ درصد کسانی ک رژیم گیاه خواری دارن فک میکنن خیلی ر ...

من هیچوقت همچین جسارتی نمیکنم عزیزم

من خودم گوشت خوار بودم از نوع شدیددد ،بخاطر حال خوبی که الان دارم دوست دارم به بقیم بگم ک اگه کسی دو دله اونم از شک دربیاد.

من نزدیک یکسال مطالعه و تحقیق کردم بعد گیاهخواری رو شروع کردم

کارما  
عزیزم من قصد جسارت نداشتم که بگم شما مطالعه ندارین،منظورم از مطالعه ،مطالعه کتابهای مرتبط ب گیاهخوار ...

من کاری به مافیا ندارم 

دانشمندی که کتاب مینویسه مافیا نیست

نفعی هم براش نداره

ده ها هزارانم سالم هست که بدن ما به همین شکل بوده و سیستم کاریش مشخصه

به هر حال من دخالتی تو کار شما نمیکنم فقط یکم در ادبیاتتون دقت کنید چون شما خودتون بیشتر حس تحقیر و توهین رو منتقل کردین

مممنون

پروردگارا نگذار دعا کنم که مرا از دشواری ها و خطر های زندگی مصون داری بلکه دعا میکنم در رویارویی با آن ها بی باک و شجاع باشم , نگذار از تو بخواهم درد مرا تسکین دهی بلکه توان چیرگی بر آن را به من ببخش ...پروردگارا تنها تو هستی که میتوانی تلنگری بزنی بر این دل درمانده تا شاید بفهمد از دست دادن تو سخت ترین از دست دادن هاست پروردگارا به من آرامشی ده تا بپذیرم هر آن چه را نمیتوانم تغییر دهم  و شجاعتی ده تا تغییر دهم هر آنچه را میتوانم تغییر دهم و بصیرتی ده تا تفاوت این دو را درک کنم پروردگارا اگر روزی فراموش کردم خدای بزرگی دارم فراموش نکن بنده ی کوچکی داری پروردگارا به جز خودت به کسی واگذارم نکن تویی پروردگار من پس قرار ده بی نیازی را در نفسم , یقین را در دلم , روشنی را  در دیده ام و بصیرت در قلبم پروردگار من بهترینم چقدر در زمین تنهایی و عجب صبری داری که با این همه گناه هنوز هم بنده ات را ناامید نمیکنی پروردگارا خودت میدانی که من به جز تو کسی را ندارم  دستم را رها نکن پروردگارا کمکم کن تا شیعه شایسته علی بن ابی طالب(ع) باشم امیر بی ادعایی که میگریست و در  مسجد کوفه عاشقانه صدایت میرد که : مَوْلاىَ يا مَوْلاىَ اَنْتَ الْغَنِىُّ وَ اَنَا الْفَقيرُ وَ هَلْ يَرْحَمُ الْفَقيرَ اِلا الْغَنِىُّ / مَوْلاىَ يا مَوْلاىَ اَنْتَ الْكَبيرُ وَ اَنَا الصَّغيرُ وَ هَلْ يَرْحَمُ الصَّغيرَ اِلا الْكَبيرُ.