2777
2789
عنوان

اعصابم داغون

165 بازدید | 11 پست

زندگی سختی دارم الانم خانم مامور بیمه  اومد دم در گفت زنگ  زدم شوهرتون جواب نداده گفتم سر کار نمیتونه جواب بده  گفت به خونه ز زدم منم نبودم خونه بعد اومد در خونه  حالا  جلو همه میگفت بقیه پولو بیاریم   ابروم رفت هر چی میگم برین  گوش  نکرد همه فک کردن طلب  چی  داره  کلی خجالت کشیدم  اخرم گفت از هر دست بدی از همون دیت میگیری منم  پریودم   دخترمم خیلی اذیت میکنه اومدم خونه زدم زیر گریه  سر بچه  داد زدم تنبیهش کردم  اصلا داغونم  داغون  پول دکتر ندارم  برم یعنی الان ندارم  ها  هفته  دیگه  پول میاد دستم  ولی  چند وفته   داغونم  همشم از پری نیست به بچم گفتم دعا کن بابات  بمیره مابا ارامش زندگی کنیم 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

زدن بچه و داد زدن به طرف حرفی که بهش زدی یه طرف، باباشو دوست داره دیگه هیچ وقت این حرفو بهش نزن، تو ...

چرا فک میکنین تنبیه  یعنی زدن   گفتم بره تو اتاقش ااین بود تنبیهش

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
نزدمش که گفتم بره تو اتاقش  کنار من نباشه  این همه قضاوت هم  نکنین  من  کوه ...

مشکلات داری بچه نیار!

همه مشکلات دارن 

به بچه میگی انشالا بابات بمیره ! این شد تربیت، مگه همیشه باید تنبیه بدنی باشه، زبون تلخ بعضی اوقات از زدن هم بدتره

اکه وضع مالیتون خیلی خوب نیست برای چی بچه میارین .

گفتم  بده  گفتم نداریم  گفتم الان پول دکتر اعصاب ندارم که برم  تا هفته دیگه باید صبر کنم   پولم دارم ولی برا مخارج  دیگست که مهمتره 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
مشکلات داری بچه نیار! همه مشکلات دارن  به بچه میگی انشالا بابات بمیره ! این شد تربیت، مگه همی ...

واقعا براوت متاسفم  الهی خدا  تورو تو موقعیت من قرار بده امیدوارم به روز من بیفتی  و اون روز یادت از الان من و قضاوتت  بدی  

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
گفتم  بده  گفتم نداریم  گفتم الان پول دکتر اعصاب ندارم که برم  تا هفته دیگه باید ...

ببین استارتر

الان تاپیک زدی آدما بیان دلداریت بدن

اما من رکم رفتارت اشتباهه فکر میکنی همه اینجا پولدارن هیچکی هیچ مشکلی نداره؟ 

سر بچه ات عصبانیتت رو خالی نکن، فردا دخترت ازت متنفر میشه این کاراتم‌از یادش نمیره