2777
2789
عنوان

سونو ان تی

422 بازدید | 25 پست

سلام دوستان من ۱۳ هفته رفتم سونو ان تی واحتمالی ۷۰درصد جنسیت رو بهم گفتن میخواستم بدونم چقدر میشه بهش اطمینان داشت اینم بگم که پیش سونو گرافی معروفی تو شهر خودمون رفتم که تا حالاهرچی احتمال داده درست بوده 

خدا جونم ممنون که منو دوباره لایق مادر شدن کردی دوستای عزیزم لطفا برای سلامتی نی نیم دعا کنید

کسی بوده که تو ان تی بهش گفته باشن ودرست بوده جنسیت نی نی شون

خدا جونم ممنون که منو دوباره لایق مادر شدن کردی دوستای عزیزم لطفا برای سلامتی نی نیم دعا کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای من که ان تی درست بود

واقعا اخه من داشتم با شوهرم حرف میزدیم پسرم شنید حالاهر جارفته نشسته گفته دکتر گفته خدا میخوادبهم اجی بده برای این پرسیدم

نمیدونم توکل به خدا اول سلامتیش بعدم انشاالله که درست باشه برای خواهر خودمم همین سونو گرافی گفت ۷۰درصد دختر درست بود

خیلی ممنون دوستای عزیزم لطف کردید انشاالله که همه ی ما باردارا به سلامت زایمان کنیم ونی نی هامون سالم باشن الهی امین وخدا دامن همه ی منتظرای نی نی رو هرچی زودتر سبز کنه 

ببخشید هزینه سونو ان تی چنده؟

برای من با دفترچه تامین اجتماعی شد ۱۱۰هزار تومن

خیلی ممنون دوستای عزیزم لطف کردید انشاالله که همه ی ما باردارا به سلامت زایمان کنیم ونی نی هامون سال ...

ان شاءالله نی نی منم یه دختر سالم باشه و همچنین شما عزیزم

مردم علاج در وطن است...