2777
2789
عنوان

سونو ان تی

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 25 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کسی بوده که تو ان تی بهش گفته باشن ودرست بوده جنسیت نی نی شون

میشه اینجا بیای عزیزم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4516425/تحقیق-تست-جنسیت-خانمهای-باردار-تشریف-بیارن?postId=141073199

لِلَّهِ مُلْكُ السَّماواتِ وَ الْأَرْضِ يَخْلُقُ ما يَشاءُ يَهَبُ لِمَنْ يَشاءُ إِناثاً وَ يَهَبُ لِمَنْ يَشاءُ الذُّكُورَ «49»فرمان روايى آسمان‌ها و زمين مخصوص خداست، هر چه بخواهد مى‌آفريند، به هر كه بخواهد دختران بخشد و به هر كه بخواهد پسران بخشد.أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْراناً وَ إِناثاً وَ يَجْعَلُ مَنْ يَشاءُ عَقِيماً إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ «50»يا (در يك رحم) پسران و دختران را در كنار هم قرار دهد و هر كه را بخواهد نازا گرداند، همانا اوست داناى توانا
جدی؟چه خوب.کدوم شهرین؟همین سونوگرافی های بیرون دیگه؟بیمارستانا که انجام نمیدن.دکتر عمومی براتون نوشت ...

من اراک هستم اره سونو گرافی بیرون ببخشید دیر جوابتو دادم عزیزم نه باید دکتر متخصص زنان برات بنویسه

خدا جونم ممنون که منو دوباره لایق مادر شدن کردی دوستای عزیزم لطفا برای سلامتی نی نیم دعا کنید
من اراک هستم اره سونو گرافی بیرون ببخشید دیر جوابتو دادم عزیزم نه باید دکتر متخصص زنان برات بنویسه

خواهش میکنم.باشه ممنونم.بعد سونوی ان تی رو میبرین آزمایشگاه درسته؟شنیدم بعدش آزمایشگاه هم باید رفت و با این سونو یه آزمایش هم باید داد

خواهش میکنم.باشه ممنونم.بعد سونوی ان تی رو میبرین آزمایشگاه درسته؟شنیدم بعدش آزمایشگاه هم باید رفت و ...

بله درسته

خدا جونم ممنون که منو دوباره لایق مادر شدن کردی دوستای عزیزم لطفا برای سلامتی نی نیم دعا کنید