2777
2789
عنوان

درمان شپش سر

798 بازدید | 11 پست

روی سر دخترم تخم شپش هست چیکار کنم دارم دق میکنم همش حموم میبرمش موهاشو شونه میکنم محلول شپش سر هم براش خریدم زدم فایده نکرد چیکار کنم 😭😭😭😭😭

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔

منظورت شامپوشه دیگه؟!

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسپند بگیر دم کن بعد بریز رو سرش بعد با ی پلاستیک تا ی ساعت بذار باشه 

چن روز اینکارو کنی ریشه کن میشه😪

با من درنیفتین من مثل بقیه نیستم                                                                                          شلوارتونو میکشم پایین   

اول اینکه روغن مخصوص شپش بگیرید هر شب بزنید تا شپش اصلی بمیره بعد حتما موهاشو کوتاه کنید و هر شب بشینید دونه دونه تار های موشو ببینید و تخم شپش که همون رشک هستو از سرش جدا کنید حتی اگه یه دونه ازون تخما بمونه دوباره تبدیل به شپش میشه لباس و وسایلشو مرتب عوض کنید حتی ملحفه بندازید روی متکا شب به شب عوض کنید و همه وسایلشو با آب ۶۰ درجه بشورید

نور بر تاریکی پیروز است🕊✌🏻⏳️

ما پارسال گرفتیم کاره هر روزم گریه و حموم بود موهامم خیلی بلنده کوتاهم نکردم سرکه اسفند تاید هیچ کدوم اثر نکرد ولی شامپو شپش از داروخونه گرفتم ایرانی ارزونه تا زددم خوب شدیم اسمش پرمترین

در تاریخ99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد     

👈 درمان شپش

1️⃣ درمان اول :

شپش شستن با گل ختمی سفید است ( صابون ختمی و زیتون هم مفید میباشد)

2️⃣ درمان دوم:

استفاده از آب برگ چغندر است.

3️⃣ اسپند

( مناسب برای پیشگیری و درمان)

4️⃣ سرکه انگور خمری

توجه : هر کدام از نسخه ها ممکن است حتی با یک بار استفاده شپش را از بین ببرد اما به دلیل مقاومت تخم شپش بهتر است تا ۱۰ روز نسخه را انجام دهید. تخم شپش،‌ رشک نام دارد و بیضی شکل و سفید رنگ و به اندازه ته سنجاق می باشد و به ساقه مو و درز لباسها می چسبد.

🌹 کانال  طب اسلامی

با من درنیفتین من مثل بقیه نیستم                                                                                          شلوارتونو میکشم پایین   

روغن زیتون شب بزن تا صبح 

صبح موهاشو چک کن و سعی کن تخمهاشو با دست دونه دونه بکشی بیرون

هر روزم با سرکه سیب و شامپو سرشو بشور

یادت باشه لیندان رو هفته ای یه بار میتونی بزنی

اومدنت یه معجزه اس خوش اومدی به زندگیم😍

باید روزی چند بار شونه دندونه ریز بکشی هرچی هست بیاد بیرون شامپوی لیندان و پرمترین هم عالیه لباسها و ملحفه هارم باید تند تند با آب داغ بشوری که تخم نمونه تکثیر بشه یه محلول سمی هم برای کشتن شپش هست مخصوص سطوح مختلف بگیر روی تخت و فرش اینا اسپری کن که اگه چیزی باشه بمیره