2777
2789
اصلا دنبال همچین هدفی نباش!!!  فقط سعی کن الویتت خودت و شوهرت و بچه هات باشن  کسب رضایت او ...

نه عزیزم منظورم این نیست بشم کلفت در خونه مادرشوهر

میگم رابطه خوب بودن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احترام تو کارای خانوادگیشون فوضولی نمیکنم و غیبت کسی رو نمیکنم توقعات بیجا ندارم ، هرکار هم برام ب ...

اره بعضی دخترا جای توقع داشتن از شوهرشون از خانواده شوهر توقع دارن حتی بعد ازدواج و بچه دار شدن توقع دارن خرج زندگیشون بدن.

با من خیلی راحتن در حد دختراشون پنج شنبه ها میرم هفته پیش نرفته بودم هی پیام میدادن جات خالی 😂😂😂دلمون تنگ شده برات در حدی که جمعه زنگ زدن که بدو بیا برات آبگوشتم‌پختیم😂😂کاریم نکردم خودم بودم بدون هیچ تغییری دقیقا هرجور تو خانواده خودمم😐

درسته چطوری باید برخورد کنیم؟ از روز اول چطور باشیم؟

باهاشون صمیمی نشو زیاد چون اگه از روی صمیمیت حرفی بزنی ممکنه به منظور بد بگیرن 

از همون اول مثل مهمون رفتار کن کاراشونو براشون انجام نده نهایت ناهار خوردی ظرفتو بشور یا اگه نامزدین اتاق شوهرتو مرتب کن هیچ کاری دیگه نکن مگه اینکه ازت بخوااان

اره بعضی دخترا جای توقع داشتن از شوهرشون از خانواده شوهر توقع دارن حتی بعد ازدواج و بچه دار شدن توقع ...

دقیقاااا خیلی برام عجیبه ، تو ایران کلا هم دخترا هم پسرا کلی توقع دارن از خانواده ها 

هفته ای چند بار بره خونه مادر شوهر،کلفتی کنه

تو خونش غذا درست کنه ببره براشون

خواهر شوهر یا مادرشوهر هر چی دلشون خواست بهش بگه اینم مثل کنیز فقط بگه چشم خانم،حق با شماست

هیچ انتظاری از شوهرش نداشته باشه نه لباس نه خونه نه خرید هیچی

حتی الامکان تو یکی از اتاق های مادرشوهرش زندگی کنه تا خدمات بهتری ارائه بده

در هفته چند باری از شوهرش کتک بخوره در انتها تشکر کنه که هنوز نکشتنش و میتونه نفس بکشه

در سال دوبار پسر بزاد😐😐

بازم یادم اومد میگم

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

صمیمیت بیش از اندازه ایجاد نکن. احترامشونو نگه دار. تا ازت نظر نخواستن خودتو تو تصمیماتشون دخالت نده. هوای همسرتو مخصوصا توخانواده خودش خیلی داشته باش. خونشون میری در حد متعادل کمک بده بهشون مثل ظرف شستن میز چیدن و اینا. اگه نظری میدن که خلاف میلته جبهه نگیر در مقابلشون بگو چشم ولی کار خودتو بکن. کلا هم تصور منفی نسبت بهشون نداشته باش. دخترا خیلی وقتا مادرشون یه چیزی بهشون میگه ناراحت نمیشن اما اگه همونو مادرشوهر بگه ناراحت میشن چون فکر میکنن دشمنشونه.