2789
عنوان

جن (کمک،)

| مشاهده متن کامل بحث + 2975 بازدید | 312 پست
آشتی میکنه یانه بره دنبالش یا به حال خودش بزارم کی آشتی میکنه لطفا جواب بدی ممنون

برو دلشو بدست بیار 

به احتمال زیاد میره و واقعا داغون میشید جفتتون 

منتظر تو پا پیش بزاری

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دعا نوشتن  مشکلاتی پیش میاد ولی جدا نشید چون بعدش زندگیتون عالی میشه

خوب من قبلا خواستگار فامیل بود الان نمی دونم بی دلیل هرکی میاد خراب میشه اینم بهم راحت میگه خواستگارات رد نکن بنظرت من چیکار کنم 

خدا جون من بنده خوبی نیستم اما تو خدایی خوبی هستی 😥میشه الان ک قلبم شکسته خودت خوبش کنی دستمو بگری   خیلی سخته به خدا هم بگی توروخدا💔💔💔💔💔اذیتم نکنید من کسی رو ندارم حالمو خوب کنه...... اگه میشه برام صلوت بفرستید 😔
بپرس گلم 

میشه بگی من جدامیشم یانه خیلی برام مهمه عزیزم

مرسی🙏

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
نه من اصلا علاقه ای ندارمو نداشتم ب این موضوع حتی فیلم ترسناکم نگا نمیکردم خوشم نمیومد.اما یه هویی ش ...

من نمیگم توهمه ولی می دونم علم روانشناسی بسیار وسیعه و حتی ممکن ناکامل هم باشه در مواردی که اگر دنبالش کنیم می بینیم یه دلیل خاصی پشت این احساس ما بوده 

من البته تعصبی ندارم که فرضا فلان قضیه ماورالطبیعه وجود داره یا نه خودمم گاهی بهش علاقه مندم 

ولی به نظرم خیلی هم درست نیست تا یه نفر یه چیزیش میشه پای جن و روح و غیره رو وسط بکشیم 

مثلا الان یه خانومی راجع به ازدواج پرسیدند همه به جن وهمزاد اعتقاد داشتند در حالی که اول باید موانع درونی و روحی فرد بررسی بشه چون ممکنه خودش دافعه ایجاد کنه که با طرحواره درمانی و شناسایی تله های روحی از بین میره نه این که مستقیم بگم آره تو همزاد داری توجن عاشق داری شاید این ها هم باشه اما بهتره اول دلایل علمی بررسی بشه 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
اره 

گلم بگو من چیکار کنم چقد طول میکشه درست بشه

خدا جون من بنده خوبی نیستم اما تو خدایی خوبی هستی 😥میشه الان ک قلبم شکسته خودت خوبش کنی دستمو بگری   خیلی سخته به خدا هم بگی توروخدا💔💔💔💔💔اذیتم نکنید من کسی رو ندارم حالمو خوب کنه...... اگه میشه برام صلوت بفرستید 😔
ببین ی فامیل حسود دارید که دعا نوشته باعث شده اینجوری شه

عمم چند بار خواستگاری کرد من قبول نکردم بنظرت باید الان چیکار کنم