2777
2789
عنوان

مارک پوشک بچه

412 بازدید | 48 پست

خانوما از این ۳ مارک کدومو استفاده کردید واسه کوچولوتون و کیفیتش چطور بوده؟

ببم،کوکومی،مای بی بی نارنجی

کودکی ۷ساله مادرش را برد بیمارستان، دکتر گفت:مادرت میمیرد!بچه گفت:کی؟؟دکتر گفت:پاییز!بچه گفت:پاییز کیه؟؟گفت وقتیکه برگهای درختان میریزند،بچه آمد خانه نخ و سوزن برداشت رفت تا تمام برگهای شهر را به درختان بدوزد!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم تا حالا کوکومی استفاده میکنم خوبه

قیمتش چنده عزیزم تعداد بالا؟

کودکی ۷ساله مادرش را برد بیمارستان، دکتر گفت:مادرت میمیرد!بچه گفت:کی؟؟دکتر گفت:پاییز!بچه گفت:پاییز کیه؟؟گفت وقتیکه برگهای درختان میریزند،بچه آمد خانه نخ و سوزن برداشت رفت تا تمام برگهای شهر را به درختان بدوزد!
کوکومی خیلی افتضاحه

از چه نظر؟

کوکومی نساخت به بچم..پاش سوخت

مای بی بی نارنجی در مقایسه با خود مای بی بی آبی خیلی بی کیفیته.‌‌...نازکه و جنسش زمخت تره

.

من مای بی بی معمولی استفاده میکنم و  البته یک ماهی هست بارلی...خدایی نرم و خوبه و سایزهای یکسان با مای بی بیش بزرگتره(مثلا ۳ بارلی از ۳ مای بی بی بزگتره یه مقدار)

دنیا فدای لبخندهای دخترم...

اینا که گفتی قیمت پایینن تقریبا اگه اینطوری میخوای ازهمشون بهتر بی بی کینگه اگه بتونی قیمت مناسبش رو پیدا کنی باید بگردی

لطفا برای حل مشکل ازدواج خواهرم یه یا الله بگید❤