2789
عنوان

داغ دوم

297 بازدید | 4 پست

سلام عزیزان من برادرم دوسال،ونیم پیش به صورت ناگهانی بدون هیچ سابقه قبلی ایست قلبی کرد وقتی خبر به ما دادند من گفتم خدایا وقت دعاکردن پیدا نکردیم پس از شش ماه خواهرم که با برادرم دوسال فاصله سنی داشت سرطان ریه گرفت وما دوسال شب وروز دعا کردیم دائما درحال دعا بودیم تا وقتی سرطان خواهرم متاستاز کرد و آنقدر حالش بد شد که هرچی می خورد بالا می آورد چقدر زجر کشید وچه،روزهایی را گذراندیم خیلی امیدوار بودیم اما هرروز حالش بدتر شد تا اینکه تو کما رفت باز هم دعا کردیم وبسیار امیدوار که شفا پیدا می کند خیلی ها در حالت اغما هم معجزه شد وبه هوش آمده وخوب شدند اما خدا نخواست،و دومین داغ بعد از دوسال دوباره مادر بیچاره منو داغدار کرد خدا نخواست شفا پیدا کند شاید من دعا کردن بلد نبودم الان شب وروز نداریم خدایا منو ببخش که دیگه نمی تونم دعا بخونم به نظر شما من نباید می گفتم وقت دعاکردن خدا به ما نداد و این ناشکری بود

خدا به دلتون ارامش و صبر بده 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم خدا خودش داده و خودش گرفته بچه پیش پدرو مادر امانته حتما صلاحی در کار بوده ناشکری نکن خدا خواهر و برادرت رو بیامرزه جاشون بهشت باشه و با پیامبران محشور بشن

به غمگین ترین حالت ممکن شادم🥀