ی یکماهی بعد شیوع دوباره کرونا همش تو خونه ام جایی هم میترسم برم باردارم هستم همش نگران وظعیتم و اینکه بچم سالم ب دنیا بیاد همش کسل شدم نمیدونم چیکار کنم فقط دوسدارم گریه کنم احساس میکنم این زندگی دیگه جذابیت نداره میترسم ادامه پیدا کنه تو روحیه ام تاثیر بزاره از اینور گرونی ها از اونور این بیماری چه دلخوشی واسه ما جوونا مونده🙂🙃از ی چیزی خوشت میاد ب جای اینکه ذوق خریدشو داشته باشی باید اول بدونی ک اون گرونه شاید نشه بخری واقعا فکرشو نمیکردم ی روزی برسه ک هر چی بدوییم ب هیچ جا نرسیم
12 بهمن ❤️اولین بی بی چک مثبت ❤️ ۱۰ اسفند ❤️شنیدن زیبا ترین صدای دنیا💞قلبش ❤️ ۹ فروردین ❤️اولین دیدار من و پسرم ❤️۹ اردیبهشت ❤️آنومالی و اینکه نی نی ام صحیح و سلامته❤️💞۲۸ اردیبهشت ❤️اولین تکون فندق مامان❤️💞اسمتم من و بابایی انتخاب کردیم بزاریم 🥰سامیار🥰فرشته کوچولوم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
12 بهمن ❤️اولین بی بی چک مثبت ❤️ ۱۰ اسفند ❤️شنیدن زیبا ترین صدای دنیا💞قلبش ❤️ ۹ فروردین ❤️اولین دیدار من و پسرم ❤️۹ اردیبهشت ❤️آنومالی و اینکه نی نی ام صحیح و سلامته❤️💞۲۸ اردیبهشت ❤️اولین تکون فندق مامان❤️💞اسمتم من و بابایی انتخاب کردیم بزاریم 🥰سامیار🥰فرشته کوچولوم
ای جانم ب امضات! یه مامان قوی و شاد باش!! پسرت منتظرِ بیاد و یه مامان خندون و پر انرژی ببینه.. ...
فقط واسه اونه ک سرپام😍😘
ولی بعضی چیزا واقعا آزار میده آدمو😕