2789
عنوان

افسردگی🙂

102 بازدید | 5 پست

ی یکماهی بعد شیوع دوباره کرونا همش تو خونه ام جایی هم میترسم برم باردارم هستم همش نگران وظعیتم و اینکه بچم سالم ب دنیا بیاد همش کسل شدم نمیدونم چیکار کنم فقط دوسدارم گریه کنم احساس میکنم این زندگی دیگه جذابیت نداره میترسم ادامه پیدا کنه تو روحیه ام تاثیر بزاره از اینور گرونی ها از اونور این بیماری چه دلخوشی واسه ما جوونا مونده🙂🙃از ی چیزی خوشت میاد ب جای اینکه ذوق خریدشو داشته باشی باید اول بدونی ک اون گرونه شاید نشه بخری واقعا فکرشو نمیکردم ی روزی برسه ک هر چی بدوییم ب هیچ جا نرسیم 

12 بهمن ❤️اولین بی بی چک مثبت ❤️ ۱۰ اسفند ❤️شنیدن زیبا ترین صدای دنیا💞قلبش ❤️ ۹ فروردین ❤️اولین دیدار من و پسرم ❤️۹ اردیبهشت ❤️آنومالی و اینکه نی نی ام صحیح و سلامته❤️💞۲۸ اردیبهشت ❤️اولین تکون فندق مامان❤️💞اسمتم من و بابایی انتخاب کردیم بزاریم 🥰سامیار🥰فرشته کوچولوم

ای جانم ب امضات!

یه مامان قوی و شاد باش!! پسرت منتظرِ بیاد و یه مامان خندون و پر انرژی ببینه...

هیچوقت خدا تنهامون نمیذاره... نگران چیزی نباش عزیزم...

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تو چقدر منییییییی

🙂❤️

12 بهمن ❤️اولین بی بی چک مثبت ❤️ ۱۰ اسفند ❤️شنیدن زیبا ترین صدای دنیا💞قلبش ❤️ ۹ فروردین ❤️اولین دیدار من و پسرم ❤️۹ اردیبهشت ❤️آنومالی و اینکه نی نی ام صحیح و سلامته❤️💞۲۸ اردیبهشت ❤️اولین تکون فندق مامان❤️💞اسمتم من و بابایی انتخاب کردیم بزاریم 🥰سامیار🥰فرشته کوچولوم
ای جانم ب امضات! یه مامان قوی و شاد باش!! پسرت منتظرِ بیاد و یه مامان خندون و پر انرژی ببینه.. ...

فقط واسه اونه ک سرپام😍😘

ولی بعضی چیزا واقعا آزار میده آدمو😕

فقط واسه اونه ک سرپام😍😘 ولی بعضی چیزا واقعا آزار میده آدمو😕

چیزای آزار دهنده همیشه بودند و همیشه هستند... این ماییم ک باید یادبگیریم چجوری باهاشون زندگی کنیم!!

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨