2777
2789
😱😱😱😱کوتوله؟ 😱😱😶نظرت چیه قبل اینکه ب من بگی درست حرف بزنم رو ادبیات خودت کار کنی؟کوتوله اونقد ...

عزیزم قدتون خریدن میدونم مبارکت باشه حرف خودتر ب خودت برگردوندم ک گفتی همشون کوتله هستن

خدایا شکرت. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لحن شون نمیدونم واقعا تند هست یا من دچار اشتباه شدم چون قصد و غرض هیچی نداشتم اینجوری برخورد کردن&nb ...

بیخیال 

من ک یادم نیست گفته باشم جنوبیاااا زشتن

تو پست پایین ترش نوشته ب ما جنوبیا میگن زشت!

ذهنش خرابه

عضوشدن توی نی نی سایت برام مثل ی چالش شخصی هستش!چون اینجا طرزفکرایی و میبینم ک منو ب ستوه میارن اما با خودم شرط کردم که به وسیله این سایت صبرمو ببرم بالا و جواب هرچیزی و ندم و پرخاش نکنم!🙂😁تجربه های بقیه هم برام جالبن!خودم جای اونا میزارم و خیال بافی میکنم که اگه جای اون طرف بودم چیکار میکردم🧐🤔دوستون دارم بوس ب همتون ب خصوص آبانیاو ب جز برادرای سایت😁😁😁
نه عزیز شما نمیگم تو تاپیک قبل دیدم

خب خانم ، همون تاپیک قبلی رو باید تیکه تیکه کنید ما حرف بدی نزدیم. اشکال نداره بذار نیان اون سمت از داشتن جذابیت هایی مثل همشهری های شما محروم شن 😍😊

عزیزم قدتون خریدن میدونم مبارکت باشه حرف خودتر ب خودت برگردوندم ک گفتی همشون کوتله هستن

دوست عزیزز ی دنیا فاصلس بین کلمه کوتاه با کوتوله!

چی بگم 

😂ماشالا قدرت تشخیص کلامتت بالاس من نمیتونم حرفی بزنم

عضوشدن توی نی نی سایت برام مثل ی چالش شخصی هستش!چون اینجا طرزفکرایی و میبینم ک منو ب ستوه میارن اما با خودم شرط کردم که به وسیله این سایت صبرمو ببرم بالا و جواب هرچیزی و ندم و پرخاش نکنم!🙂😁تجربه های بقیه هم برام جالبن!خودم جای اونا میزارم و خیال بافی میکنم که اگه جای اون طرف بودم چیکار میکردم🧐🤔دوستون دارم بوس ب همتون ب خصوص آبانیاو ب جز برادرای سایت😁😁😁
بیخیال  من ک یادم نیست گفته باشم جنوبیاااا زشتن تو پست پایین ترش نوشته ب ما جنوبیا میگن زش ...

ذهنم خراب نیست دیدم ک دارم میگم وگرنه کسی ک. قشنگه لزومی نداره ذهنش خراب بشه ولی میگم اشتباه اینک تواین سایت ازهمه اقوام وشهرها هستن توهین کنید

خدایا شکرت. 

كلا قد و چهره اينا كه به شماليا و جنوبى ها و شرقي ها و غربى ها ربط نداره 

اين كه تو يه نفر تو يجا ببينى كه قدش كوتاه نمى تونى بگى همه ى اون ادمايي كه اونجا زندگى مى كنن كوتاهن 

ا

خب خانم ، همون تاپیک قبلی رو باید تیکه تیکه کنید ما حرف بدی نزدیم. اشکال نداره بذار نیان اون سمت از ...

نه کلا زیاد حرف نمیزنم بیشتر خودم تاپیک میزنم ک نظربدن دوستان ولی این دفعه حرف زدم 

خدایا شکرت. 
نه شما میگم کلا نظرهمه میگم توچندتا تاپیک دیدم

خب اونا اشتباه میکنن

اتفاقن من عاشق جنوبم

کلی ام سفر کردم ب اونجا کلی ام دوست و اینا دارم

همه از دم ادمای خیلی خون گرم

بعدشم من ادمی ام واقن واقن کاری ب قیافه ندارم اصلا توجه نمیکنم

قدم برا این میگم ک واقن تو خیابون میبینم از همه بلند ترم خجالت میکشم

خب اونا اشتباه میکنن اتفاقن من عاشق جنوبم کلی ام سفر کردم ب اونجا کلی ام دوست و اینا دارم همه از ...

بله بزار یه چیز بگم تویه تاپیک میگفتن جنوبی ها دخترشون ختنه میکنن والا شاخ دراوردم هم خندیدم هم مونده بودم این چ حرفیه

خدایا شکرت.