2777
2789
😱😱😱😱کوتوله؟ 😱😱😶نظرت چیه قبل اینکه ب من بگی درست حرف بزنم رو ادبیات خودت کار کنی؟کوتوله اونقد ...

عزیزم قدتون خریدن میدونم مبارکت باشه حرف خودتر ب خودت برگردوندم ک گفتی همشون کوتله هستن

خدایا شکرت. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لحن شون نمیدونم واقعا تند هست یا من دچار اشتباه شدم چون قصد و غرض هیچی نداشتم اینجوری برخورد کردن&nb ...

بیخیال 

من ک یادم نیست گفته باشم جنوبیاااا زشتن

تو پست پایین ترش نوشته ب ما جنوبیا میگن زشت!

ذهنش خرابه

عضوشدن توی نی نی سایت برام مثل ی چالش شخصی هستش!چون اینجا طرزفکرایی و میبینم ک منو ب ستوه میارن اما با خودم شرط کردم که به وسیله این سایت صبرمو ببرم بالا و جواب هرچیزی و ندم و پرخاش نکنم!🙂😁تجربه های بقیه هم برام جالبن!خودم جای اونا میزارم و خیال بافی میکنم که اگه جای اون طرف بودم چیکار میکردم🧐🤔دوستون دارم بوس ب همتون ب خصوص آبانیاو ب جز برادرای سایت😁😁😁
نه عزیز شما نمیگم تو تاپیک قبل دیدم

خب خانم ، همون تاپیک قبلی رو باید تیکه تیکه کنید ما حرف بدی نزدیم. اشکال نداره بذار نیان اون سمت از داشتن جذابیت هایی مثل همشهری های شما محروم شن 😍😊

عزیزم قدتون خریدن میدونم مبارکت باشه حرف خودتر ب خودت برگردوندم ک گفتی همشون کوتله هستن

دوست عزیزز ی دنیا فاصلس بین کلمه کوتاه با کوتوله!

چی بگم 

😂ماشالا قدرت تشخیص کلامتت بالاس من نمیتونم حرفی بزنم

عضوشدن توی نی نی سایت برام مثل ی چالش شخصی هستش!چون اینجا طرزفکرایی و میبینم ک منو ب ستوه میارن اما با خودم شرط کردم که به وسیله این سایت صبرمو ببرم بالا و جواب هرچیزی و ندم و پرخاش نکنم!🙂😁تجربه های بقیه هم برام جالبن!خودم جای اونا میزارم و خیال بافی میکنم که اگه جای اون طرف بودم چیکار میکردم🧐🤔دوستون دارم بوس ب همتون ب خصوص آبانیاو ب جز برادرای سایت😁😁😁
بیخیال  من ک یادم نیست گفته باشم جنوبیاااا زشتن تو پست پایین ترش نوشته ب ما جنوبیا میگن زش ...

ذهنم خراب نیست دیدم ک دارم میگم وگرنه کسی ک. قشنگه لزومی نداره ذهنش خراب بشه ولی میگم اشتباه اینک تواین سایت ازهمه اقوام وشهرها هستن توهین کنید

خدایا شکرت. 

كلا قد و چهره اينا كه به شماليا و جنوبى ها و شرقي ها و غربى ها ربط نداره 

اين كه تو يه نفر تو يجا ببينى كه قدش كوتاه نمى تونى بگى همه ى اون ادمايي كه اونجا زندگى مى كنن كوتاهن 

ا

خب خانم ، همون تاپیک قبلی رو باید تیکه تیکه کنید ما حرف بدی نزدیم. اشکال نداره بذار نیان اون سمت از ...

نه کلا زیاد حرف نمیزنم بیشتر خودم تاپیک میزنم ک نظربدن دوستان ولی این دفعه حرف زدم 

خدایا شکرت. 
نه شما میگم کلا نظرهمه میگم توچندتا تاپیک دیدم

خب اونا اشتباه میکنن

اتفاقن من عاشق جنوبم

کلی ام سفر کردم ب اونجا کلی ام دوست و اینا دارم

همه از دم ادمای خیلی خون گرم

بعدشم من ادمی ام واقن واقن کاری ب قیافه ندارم اصلا توجه نمیکنم

قدم برا این میگم ک واقن تو خیابون میبینم از همه بلند ترم خجالت میکشم

خب اونا اشتباه میکنن اتفاقن من عاشق جنوبم کلی ام سفر کردم ب اونجا کلی ام دوست و اینا دارم همه از ...

بله بزار یه چیز بگم تویه تاپیک میگفتن جنوبی ها دخترشون ختنه میکنن والا شاخ دراوردم هم خندیدم هم مونده بودم این چ حرفیه

خدایا شکرت.